ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Κώστας Οικονόμου: Εύχομαι στους εκλεγμένους καλή δύναμη και κουράγιο για το καλό του Δήμου μας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:44:00 π.μ. |
 Ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου όλους τους συμπολίτες και συμπολίτισσες του Δήμου Ναυπλιέων, που με τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 18ης Μαΐου με τον συνδυασμό του Χ. Γραμματικόπουλου "ΝΑΥΠΛΙΟ ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ"
Ευχαριστώ τους φίλους μου για την ψυχολογική τους υποστήριξη, αλλά και όλους εσάς τους νέους φίλους που με τιμήσατε με την εκτίμηση, την αγάπη και την ψήφο σας.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους περισσότερους συνυποψήφιους μου, αλλά και τους υποψηφίους των άλλων συνδυασμών για τον ειλικρινή και τίμιο αγώνα μας και το επίπεδο αντιπαράθεσης που παρέμεινε σε πολιτισμένο επίπεδο και πάντα αφορούσε τα προβλήματα του Δήμου μας και τον τρόπο επίλυσής τους.

Τέλος ευχαριστώ την γυναίκα και όλη την οικογένεια μου που ανέχτηκε την απουσία μου, τις ατέλειωτες πολιτικές συζητήσεις και αναλύσεις (ιδίως την κόρη μου που μέσα σε όλα αυτά έπρεπε και να διαβάζει γιατί δίνει Πανελλαδικές – Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά της Γ’ Λυκείου).

Όλοι εσείς, η αγάπη και η εμπιστοσύνη που μου δείξατε, είναι το μεγάλο κέρδος μου από την συμμετοχή μου, στις Δημοτικές εκλογές.

Εύχομαι στους εκλεγμένους καλή δύναμη και κουράγιο για το καλό του Δήμου μας και οι πολλοί καλοί, έντιμοι και άξιοι εκλεγέντες Δημοτικοί σύμβουλοι να «παρασύρουν» προς την σωστή κατεύθυνση συμπεριφοράς και ενεργειών και τους λίγους που πάντα θα υπάρχουν και ίσως θα έχουν άλλες, λιγότερο ανιδιοτελείς, επιδιώξεις.

Σας ευχαριστώ!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ