ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Ραφαήλ Μπαρού: Δεν θα πάψω να είμαι ο λαϊκός άνθρωπος και γνήσιος εκπρόσωπος της Εργατικής Τάξης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:19:00 μ.μ. |

















 Ευχαριστώ τους πολίτες του Δήμου Ναυπλίου που παρά τον πόλεμο που δέχτηκα προσωπικώς, τελικά με εξέλεξαν για άλλη μια φορά, από τους πρώτους στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας. Όλοι οι πολίτες της περιοχής μας γνωρίζουν ότι μάχομαι για το κοινό συμφέρον και κυρίως της Εργατικής Τάξης, ανεξάρτητα από πολιτικές προτιμήσεις και δογματικές αγκυλώσεις.

Έχω την ελευθερία, που εδράζεται στην αγάπη των πολιτών, να εκφράζομαι ελεύθερα ανάλογα με το εκάστοτε πολιτικό και κοινωνικό συμφέρον της χώρας.

Γι΄ αυτό η αναγνώριση αυτής της διαλλακτικής μου στάσης από το λαό του Ναυπλίου, με επιβαρύνει με περισσότερα καθήκοντα και μεγαλύτερο ζήλο για την υπεράσπιση των συμφερόντων του.

Από όποια θέση και αν βρεθώ δεν θα πάψω να είμαι ο λαϊκός άνθρωπος και γνήσιος εκπρόσωπος της Εργατικής Τάξης που είναι ο μεγαλύτερος τίτλος τον οποίο πολλές δεκαετίες οι εργαζόμενοι , ανεξαρτήτως κομμάτων, μου πρόσφεραν.

Προχώρησα μόνος και όρθιος μέσα στην πολιτική σύγχυση και στην ατμόσφαιρα των υπόγειων συναλλαγών και πάντα έτσι θα βαδίζω όπως άλλωστε και οι προγονοί μου έπραξαν για πολλές εκατονταετίες στην ομορφότερη αυτή πόλη της πατρίδος μας.

Και πάλι ευχαριστώ θερμά και ευγνωμονώ για την τιμή που μου έδειξαν όλοι οι φίλοι και συμπολίτες.





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ