ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Paparazzi 22

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:14:00 μ.μ. |
 Ο Τάκης Μάζος και αυτή την εβδομάδα στο 22ο ηλεκτρονικό τεύχος του Paparazzi των Αργολικών Ειδήσεων, καταγράφει και σχολιάζει τα πάντα, από την showbizz, την νυχτερινή ζωή, την διασκέδαση, τα πρόσωπα αλλά και ότι παράξενο συμβαίνει στην Αργολίδα. Κάθε βδομάδα η στήλη Paparazzi με πλούσιο φωτορεπορτάζ μόνο στις Αργολικές Ειδήσεις.
ΑΛΕΚΟΣ ΤΟΤΣΙΚΑΣ
Για μια ακόμα φορά διοργάνωσε το πρωτομαγιάτικο πανηγύρι με πολύ μεγάλη επιτυχία στο μαγευτικό χωριό Βρούστι με την πανέμορφη πλατάνα.
ΑΛΕΞΙΑ ΚΑΖΑ
Η αγάπη που έχει για τους 2 τροχούς δεν την πτοεί, όποιο και να είναι το μέγεθος της μηχανής.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ
Στην πόλη του Άργους έχει δημιουργήσει ένα από τα ποιο σύγχρονα φυσιοθεραπευτήρια με τα ποιο εξελιγμένα και άρτια μηχανήματα για γρήγορες αποκαταστάσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ
Πολλές επιλογές και προτάσεις έχει στο κατάστημα του στη πόλη του Ναυπλίου για αυτούς που θέλουν να φορούν επώνυμο και ποιοτικό ρούχο αγορασμένο στην καλύτερη τιμή της αγοράς.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΡΔΟΣ
Με μεγάλο καμάρι και υπερηφάνεια μας δείχνει τα μικρά κουταβάκια που απόκτησε από την σκυλίτσα του πριν λίγες μέρες (Γερμανικά ποιμενικά λυκόσκυλα), ασχετα αν μας υποσχέθηκε και δεν μας έδωσε..
BΑΣΙΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
Καλή επιτυχία ευχόμαστε στον φίλο Βασίλη σε αυτές της Δημοτικές Εκλογές που κατεβαίνη Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό του Δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου στο Ναύπλιο.
ΒΟΥΛΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΔΕΣ
Βρέθηκαν πριν λίγες μέρες στο αγαπημένο τους στέκι στο Levare club στην πόλη του Άργους και διασκέδασαν έως τις πρώτες πρωινές ώρες .
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΠΑΡΕΛΟΣ
Τα έχει βάλει με πολλές και πολλούς που δεν βγαίνουν έξω να κάνουν κάποια βόλτα, και κάθονται όλοι μπροστά σε έναν υπολογιστή, κάνοντας Chat στο Facebook και εδώ που τα λέμε έχει απόλυτο δίκιο .
ΕΥΑ ΛΥΜΠΕΡΗ
Νωρίς νωρίς ξεκίνησε τα καλοκαιρινά μπάνια στην αγαπημένη της παραλία την καραθώνα. Σίγουρα και φέτος θα αποκτήσει όπως και κάθε χρόνο το σοκολατή χρώμα... ουφφφ πάλη σαν γάλα θα είμαι δίπλα της χαχαχαχα.
FOR YOU
Το κατάστημα μεταφέρθηκε στην οδό Άργους 26 στο Ναύπλιο με πιο πολλές επιλογές και σε μεγάλο χώρο .
ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ  - ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΙΓΚΟΥΡΗΣ
Ένα από τα ποιο ταιριαστά και αγαπημένα ζευγάρια που κυκλοφορούν στο Ναύπλιο.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΓΡΗΣ
Το τελευταίο διάστημα για επαγγελματικές υποχρεώσεις βρίσκετε στα πανέμορφα Χανιά της Κρήτης. Ίσως γυρνώντας πάλι στο Άργος να μας έρθει καπετάνιος... από ότι βλέπουμε στην φωτογραφεία .
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ  - ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΟΥΛΑΣ
Είναι δυο πολύ καλά φυλλαράκια και βρίσκονται συχνά στο DIVERSO club στο Άργος .
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΖΑΛΑΣ (Εντυ)
Ένας από τους ποιο ενεργούς και άξιους Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους σε αυτές τις Εκλογές .Έχει παράγει έργο χωρίς να το διαφημίζει και να το παινεύεται αλλά εμείς έχουμε υποχρέωση να σας φανερώσουμε ένα από αυτά.
Πριν λίγο καιρό χρηματοδότησε εξολοκλήρου ένα Γυμναστήριο στην περιοχή της Ασίνης για να γυμνάζονται τα παιδιά εκεί. Ένα μεγάλο μπράβο του, Τέτοιους δραστήριους ανθρώπους χρειάζεται Ο Δήμος Ναυπλιέων .
ΗΛΙΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
Είναι το νέο πρόσωπο στο πλυντήριο αυτοκινήτων Bio Car στο Ναύπλιο .
ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ (ΝΤΑΝΝΥ)
Δηλώνει παρών σε αυτές της Δημοτικές Εκλογές και κατεβαίνη Υποψήφιος με τον Χρήστο Γραμματικόπουλο στην πόλη του Ναυπλίου .
ΛΟΥΙΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ετοιμάζει πυρετωδώς την Πλαζ της Αρβανιτιάς ,το νέο όνομα είναι blu blanc beach.bar.resto. Το Must του καλοκαιριού θα είναι εκεί.
ΛΥΔΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΣΑΛΗ
Ξεσάλωσε στο Πρωτομαγιάτικο Πανηγύρι στο Βρούστι.
ΜΑΝΤΩ ΔΡΟΥΖΑ - ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΙΧΟΥ - ΝΙΚΗ ΣΓΟΥΡΑ
Είναι τρεις πολύ καλές φίλες οι οποίες σχεδόν σε κάθε τους βόλτα είναι μαζί και περνούν απίστευτα καλά .Άλλωστε και οι τρεις πιστεύουν στην αληθινή φιλία, μπράβο τους .
ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
Έχει μπει γερά στο χώρο της γυμναστικής και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα μετά από πολύ κόπο και ιδρώτα τα αποτελέσματα δεν άργησαν να φανούν .
ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΤΟΥΖΟΣ
Ένας επαγγελματίας πασαδόρος ο οποίος εντάχτηκε στο Tim του SAN MARCO στην πόλη του Άργους .
ΝΟΤΑ ΛΕΡΜΑ
Με πολύ μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια καμαρώνει επάνω στον ουρανό του αυτοκινήτου της το όποιο είναι ένα από τα ποιο όμορφα Mini cooper στην Αργολίδα.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΠΟΣΟΣ
Είναι ο μεγάλος γιος του Δημάρχου Άργους Μυκηναίων ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα και σπουδάζει στο Τμήμα Γεωλογίας στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο τον Αθηνών. Μόλις βρει χρόνο από τις υποχρεώσεις του θα βρεθεί στο Άργος να δει την οικογένεια του και τους αγαπημένους του φίλους .
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΚΡΗΣ
Ένας καταξιωμένος επαγγελματίας στο χώρο του αυτοκινήτου εδώ και πολλές δεκαετίες δήλωσε παρών στην πρόταση του Χρήστου Γραμματικόπουλου και είναι δίπλα του σε αυτές της Δημοτικές Εκλογές στο Ναύπλιο. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία αν και είναι δεδομένη.
ΤΑΣΟΣ ΚΟΛΙΓΚΙΩΝΗΣ
Με μεγάλη προσπάθεια και πολύ κόπο κατάφερε να γίνει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της WABBA bodybuilding την Ελλάδα και στην πόλη του Ναυπλίου στις 14 & 15 Ιουνίου. Tην τελευταία φορά που είχε διοργανωθεί το Παγκόσμιο της WABBA στην Ελλάδα, ήταν το 2006 στο Περιστέρι . Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά μεγάλους αθλητές και αυτό το οφείλουμε στον Τάσο Κολιγκιώνη. Θερμά συγχαρητήρια φίλε μου.
ΤΑΣΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΚΗΣ  - ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΑΣ
Τα δυο φυλλαράκια μετά από πολύ καιρό βρέθηκαν και πέρασαν καλά στην παραλία της καραθώνας εγκαινιάζοντας και το πρώτο τους μπάνιο για το φετινό καλοκαίρι.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΑΝΑΙΝΑ - ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΑΝΑΙΝΑΣ - ΜΑΡΙΛΙΑ ΔΑΝΑΙΝΑ
Τρία αγαπημένα και πανέμορφα αδέρφια που πάντα κυκλοφορούν και διασκεδάζουν μαζί .Και πρόσφατα ο Ανδρέας έγινε και νονός βαπτίζοντας ένα γλυκύτατο κοριτσάκι . θερμά συγχαρητήρια .
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΟΛΕΜΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΡΑΜΟΥΤΖΟΥ
Είναι δυο φίλες καλές αλλά και συνεργάτιδες στα Ζαχαροπλαστεία Suites Cookies .
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Συνεχίζει να εντυπωσιάζει το κόσμο του Ναυπλίου με μια τεράστια ποικιλία από λιχουδιές στο MERCATO café στην οδό Άργους και πρόσφατα λόγο καλοκαιριού μια πλειάδα γεύσεων σε παγωτά ήρθαν και προστέθηκαν σε αυτό.
ΜΑΓΔΑ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ
Συνεχίζει να παρουσιάζει στο κομμωτήριο της,  νέες τάσης στο κούρεμα και στο χτένισμα για γυναίκες και άντρες που θέλουν να είναι μέσα στη μόδα.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ