ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Έμεινε άφωνος ο Εισαγγελέας με την δράση του Αλβανού διαρρήκτη στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:18:00 μ.μ. |

















 Δύο 24ωρα μετά τη σύλληψή του στο Άργος από αστυνομικούς της Ασφαλείας, άρχισε να ξεδιπλώνεται η δράση του 38χρονου Αλβανού που είχε διαπράξει τουλάχιστον επτά διαρρήξεις και μία απόπειρα σε σπίτια της πόλης, με τη λεία του να ξεπερνά σε αξία τις 8.000 ευρώ.

Ο 38χρονος, που βρίσκεται παράνομα στη χώρα, οδηγήθηκε ήδη στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου και τώρα σχηματίστηκε σε βάρος του συμπληρωματική δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, ενώ διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε και μια καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, πάλι για υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων!

Από τη μέχρι τώρα διερεύνηση της δράσης του, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Άργους εξιχνίασαν επτά διαρρήξεις και μια απόπειρα που έγιναν μεταξύ 11 και 26 Μαΐου, σε σπίτια από τα οποία άρπαξε μετρητά, χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές, είδη ένδυσης, κινητά και προσωπικά έγγραφα των ενοίκων, αρκετά από τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων κλοπών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ