ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Εξαγωγές αγροτικών προϊόντων από το Α έως το Ω

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:12:00 μ.μ. |
 Η εταιρεία ΤΡΑΠΕΖΙΟΝ διοργανώνει σεμινάριο εξαγωγών αγροτικών προϊόντων, στοχεύοντας να αναλύσει με απλά λόγια, τα βήματα που πρέπει να κάνει ο μικρός και μεσαίος παραγωγός / επιχειρηματίας, προκειμένου να καταφέρει να αποκτήσει πρόσβαση στις ξένες αγορές.

Το σεμινάριο θα λάβει χώρα στο Isthmia Prime Hotel στον Ισθμό της Κορίνθου στις 28/7 με εισηγητή τον κ.Στέφανο Παπηλίδη , Διπλωματούχο του ΕΜΠ, με MASTER στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το ALBA Graduate Business School, και με πολυετή εμπειρία στις εξαγωγές.( Marketing Manager IH στην Unilever Hellas / Algida, Διευθυντής Τομέα Εξαγωγών στην εταιρεία Γρ. Σαράντης ΑΒΕΕ, και Σύμβουλος Διεθνούς Εμπορίου).


Ο κ.Νίκος Μπακουνάκης Διευθυντής της εταιρείας,σε ερώτηση μας γιατί επιλέχθηκε η Κορινθία για την διεξαγωγή των σεμιναρίων, μας απάντησε ότι η εταιρεία απευθύνεται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Δυτική Ελλάδα, και η επιλογή της Κορινθίας εξυπηρετεί στην άμεση και εύκολη πρόσβαση, ενώ ταυτόχρονα θέλει να καλύψει και το κενό που υπάρχει στην περιφέρεια, μιας και οι περισσότερες (αν όχι όλες) αντίστοιχες εταιρείες δραστηριοποιούνται στην Αθήνα.

Για επικοινωνία:

Νίκος Μπακουνάκης

Φιλολάου 12Α, Αρχ. Κόρινθος, Τ.Κ. 200 07
Τ: 27410 31643, F: 27410 81332
E-mail: n.bakounakis@trapezion.gr
Website: www.trapezion.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ