ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Σοροβίγκας και Δημόπουλος στο τιμόνι του Πανναυπλιακού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:52:00 π.μ. |
 Ολοκληρώθηκαν οι διοικητικές διαδικασίες οι οποίες αφορούν την αντικατάσταση του παραιτηθέντος Προέδρου Κου Χάρη Αντωνιάδη και την έγκριση του σχεδίου για την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά της ομάδας του Παναυπλιακού. 

Ομόφωνα αποφασίστηκε από τα μέλη της Διοίκησης η τοποθέτηση στη θέση του Προέδρου ,του Γιάννη Σοροβίγκα και στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή ,υπεύθυνο για τον αγωνιστικό τομέα του Σωματείου τον Δημόπουλο Χρήστο. 

Επίσης στο Διοικητικό Συμβούλιο της 17/07/2014 αποφασίστηκε η σύγκληση Γενικής Συνέλευσης για την Δευτέρα 4 Αυγούστου και ώρα 20'00 μ.μ . Θέματα της Γενικής Συνέλευσης ο απολογισμός του περασμένου έτους και η παρουσίαση του σχεδίου για την επόμενη χρονιά. 

Σε ανακοίνωση του το Δ.Σ του συλλόγου αναφέρει:

"Θεωρούμε την έγκυρη και επίσημη ενημέρωση ,τη συλλογικότητα στις αποφάσεις και την ενεργό συμμετοχή όλων μας , τους τρείς άξονες στους οποίους θα βαδίσουμε το επόμενο διάστημα , έτσι ώστε ο Πανναυπλιακός να παραμείνει με αξιοπρέπεια στο χώρο ,προσβάσιμος σε όλους τους γηγενής ποδοσφαιριστές. 

ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΗΤΑΝ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ''ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ''. 

Σε ανακοίνωση του ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας Χ. Δημόπουλος αναφέρει:

Ευχαριστώ το νέο ΔΣ του ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ που μου ανέθεσε το ξεκίνημα του ιστορικού σωματείου της πόλης μας για ακόμη μια φορά . Εύχομαι αυτό που έχω σκεφτεί από το 2007 να γίνει πραγματικότητα αυτήν την φορά και να μην μεινει μόνο στα χαρτιά μου .

Είναι ένα νέο ξεκίνημα για μένα και τον Πανναυπλιακό το οποίο ειναι πολύ δύσκολο ,ίσως το δυσκολότερο από τις προηγουμενες που προσβλήθηκα.

Ευχαριστώ τον νέο Πρόεδρο και συνεργάτη στις Ακαδημίες Πανναυπλιακού Γ.ΣΟΡΟΒΙΓΚΑ όπως και τον Αντιπρόεδρο Γ. ΜΠΟΥΝΟ και το μέλος της ομάδας επί σειρά ετών ΟΡΕΣΤΗ ΝΤΑΒΕΛΗ (ο οποίος ήταν ο άμεσος συμπαραστάτης στην ιδέα της συγχώνευσης με την ΕΝΩΣΗ ΜΙΔΕΑΣ το 2011) για την τιμή και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν . 

Αυτή η χρονιά θα ειναι απλά το ξεκίνημα για τις επόμενες και να ξαναφτάσει η ιστορική ομάδα εκεί που πρέπει !!!!!
















ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ