ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

1-1 Ο Παναργειακός στο φιλικό με τον Ολυμπιακό (Κ20) - Σήμερα παίζει με την Ερμιονίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:04:00 π.μ. |
















 Στον φιλικό αγώνα με τον Ολυμπιακό (Κ20) που πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο στις 18:00 το απόγευμα, η ομάδα του Παναργειακού απέσπασε την ισοπαλία με 1-1.

Το γκολ για την ομάδα του Άργους έβαλε στο 2΄ ο Μάριος Αγγελόπουλος, ενώ το 1-1 έκανε για την ομάδα του Ολυμπιακού ο Κώστας Μεγαρίτης στο 80΄. 
Ο Παναργειακός είχε πολύ καλή παρουσία κάτι που τόνισε και ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα στις δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους. «Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και σε πολλά σημεία έδωσαν και περισσότερα απ όσα ζητούσα. Είμαστε στην αρχή της προετοιμασίας και είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις επιδόσεις τους και πιστεύω πως θα είμαστε πανέτοιμοι μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα». 

Από την πλευρά των ερυθρολεύκων , ο προπονητής Βασίλης Βούζας δήλωσε: «Πιστεύω πως βγάλαμε τα συμπεράσματα μας κι εγώ και ο κος Σόουζα από το σημερινό φιλικό. Έγινε ένα καλό παιχνίδι και εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα του Παναργειακού». Στο παιχνίδι διαιτήτευσαν οι Μανούχος, Νενεκούμης και Καραγιώργης.

Σήμερα Κυριακή 23 Αυγούστου ο Παναργειακός θα δώσει ένα νέο φιλικό αγώνα με την Ένωση Ερμιονίδας στο γήπεδο της Λυρκείας στις 18:00 το απόγευμα.

Επίσης για την Ερμιονίδα στις 30 Αυγούστου θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας από τους δύο για την διοργάνωση του κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο την ομάδα του Παναιγιάλειου, στο γήπεδο της Κορίνθου στις 18:00.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ