ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Απίστευτο: Χιόνισε στην Ιταλία!!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:07:00 μ.μ. |




















  Άφωνοι έμειναν στην βόρεια Ιταλία, όπου μέσα στην καρδιά του Αυγούστου, όπου η μισή Ευρώπη καίγεται από τον καύσωνα, αντίκρισαν χαλάζι αλλά και χιόνι.

Το χιόνι σκέπασε όλες τις επιφάνειες στα νότια τμήματα των Άλπεων που βρίσκονται μέσα στην Ιταλία, ενώ σε πιο χαμηλά υψόμετρα, έπεσε και ισχυρό χαλάζι, το οποίο σκέπασε τα πάντα σαν να ήταν χιόνι.

Ο καιρός και τις επόμενες ώρες θα είναι αρκετά επιδεινωμένος στην βόρεια Ιταλία, με τις θερμοκρασίες να μην ξεπερνούν τους 8-9 βαθμούς Κελσίου το μεσημέρι.

Αντίθετα στην κεντρική και νότια Ιταλία, οι θερμοκρασίες ξεπερνούν τους 32-33 βαθμούς Κελσίου. Η διαφορά της θερμοκρασία μεταξύ βορρά και νότου είναι άνω των 20 βαθμών, πράγμα σπάνιο για την εποχή που διανύουμε.

Χιόνια έπεσαν και σε υψηλότερα σημεία των Άλπεων. Οι επιστήμονες προειδοποιούν πως ο φετινός χειμώνας θα είναι ιδιαίτερα ψυχρός σε πολλές περιοχές της Ευρώπης, σε αντίθεση με τον περσινό χειμώνα που δεν χιόνισε σχεδόν πουθενά. Τονίζουν πως αυτά τα έντονα καιρικά φαινόμενα και ασυνήθιστα για πολλές περιοχές, προμηνύουν την άφιξη ενός ψυχρού χειμώνα με πολλά χιόνια.

Το κατά πόσο θα επαληθευτούν οι προβλέψεις θα φανεί στην πράξη, πάντως τόσο περίεργα καιρικά φαινόμενα στην Ευρώπη, σπάνια έχουν σημειωθεί, όπως δηλαδή να χιονίσει μέσα στο καλοκαίρι, στην καρδιά του Αυγούστου, σε χαμηλά υψόμετρα των Άλπεων στην βόρεια Ιταλία.

greek-weather.org
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ