ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Δεν θα συμμετάσχει στην εκδήλωση-αφιέρωμα στην Επίδαυρο για τον Ροντήρη η Μαρία Φαραντούρη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:08:00 μ.μ. |
 Η Μαρία Φαραντούρη επρόκειτο να τραγουδήσει στην εκδήλωση-αφιέρωμα στον αξέχαστο Δημήτρη Ροντήρη, που έχει προγραμματιστεί για τις 23 Αυγούστου στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου. 

Η ερμηνεύτρια αποφάσισε να μην εμφανιστεί τελικά στην εκδήλωση και με ανακοίνωση της εξηγεί ότι οι λόγοι αποχώρησής της έχουν να κάνουν με τη «μη έγκαιρη ενημέρωση της ιδίας (τέλη Ιουλίου), αργοπορημένη ανάθεση σε γραφείο διοργάνωσης (αρχές Αυγούστου), αθέτηση αρχικής συμφωνίας ως προς τη συμμετοχή των μουσικών και του ενορχηστρωτή (Τ.Φαραζή), συγκεχυμένη πληροφόρηση του κοινού (αντικρουόμενα δελτία Τύπου με διαφορετικές εκδοχές συμμετοχών)».

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου το Σάββατο 23 του μήνα, θα λάβουν μέρος γνωστοί ηθοποιοί, μουσικοί και τραγουδιστές.

Ο Μάριος Φραγκούλης θα ερμηνεύσει πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις των Μητρόπουλου, Παλάντιου, Βάρβολη, Κυδωνιάτη, αλλά και Μ. Χατζιδάκι, Μ. Θεοδωράκη, Γ. Μαρκόπουλου, Χ. Λεοντή, Θ. Μικρούτσικου, των αντίστοιχων τραγωδιών που παρουσιάστηκαν στην Επίδαυρο.

Αποσπάσματα από τις τραγωδίες «Αγαμέμνων», «Μήδεια», «Ορέστεια», «Πέρσες» θα ερμηνεύσουν με τη μέθοδο Ροντήρη αλλά και σε σύγχρονη απόδοση, οι ηθοποιοί Νικήτας Τσακίρογλου, Δέσποινα Μπεμπεδέλλη, Μαρία Σκούντζου, Όλγα Τουρνάκη, Στέφανος Κυριακίδης, Στέλιος Καυκαρίδης. Τους συντελεστές θα συνοδεύει δωδεκαμελής χορωδία σε ρόλο χορού τραγωδίας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ