ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Στον ανακριτή Ναυπλίου οι τρεις από τους πέντε συλληφθέντες της δολοφονίας στο Άστρος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:28:00 μ.μ. |
  Στον ανακριτή Ναυπλίου οδηγήθηκαν σήμερα οι τρεις (ο θείος, η θεία και ο γαμπρός του θύματος) από τους πέντε συνολικά συλληφθέντες της στυγερής δολοφονίας του 39χρονου στο Άστρος. Το έγκλημα διαπράχθηκε από τον 75χρονο πατέρα του θύματος που έχει ομολογήσει την πράξη του.
Όπως προέκυψε από την ανάκριση, ο 75χρονος παιδοκτόνος πυροβόλησε το γιο του με κυνηγετικό όπλο τρεις φορές, μετά από φραστικό επεισόδιο που είχαν ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο.

Στη συνέχεια, με τη βοήθεια των συγγενών του, τοποθέτησαν το πτώμα στο αυτοκίνητο του θύματος, αφαίρεσαν τις πινακίδες και μετέβησαν σε ερημική περιοχή, όπου προκάλεσαν πυρκαγιά προκειμένου να εξαφανίσουν τα ενοχοποιητικά στοιχεία.
Το πτώμα εντοπίστηκε από πυροσβέστες κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς.

Κατά τις έρευνες, βρέθηκε και κατασχέθηκε το όπλο του εγκλήματος, ένας κάλυκας, ρούχα με ίχνη αίματος, και οι πινακίδες κυκλοφορίας, οι οποίες ήταν θαμμένες στον κήπο του σπιτιού του δράστη.
Σε βάρος του 75χρονου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση, εμπρησμό, ψευδορκία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Κατά την προσαγωγή τους σήμερα στον ανακριτή Ναυπλίου μετά την χθεσινή προθεσμία που πήραν από τον εισαγγελέα, συγγενείς των συλληφθέντων επιτέθηκαν φραστικά σε τηλεοπτικά συνεργεία και φωτορεπόρτερ.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ