ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Ξεκινούν τα γυρίσματα στο Ναύπλιο της τηλεοπτικής σειράς «Ορκοι σιωπής»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:16:00 π.μ. |





















 Πρόκειται για μια παραγωγή η οποία φέρει τη σεναριακή υπογραφή του Δημήτρη Τοκαρή, ο οποίος είναι ο διευθυντής προγράμματος του καναλιού Sigma της Κύπρου, και του Γιώργου Σούγια και η οποία αρχικά ξεκίνησε να ετοιμάζεται για το Sigma και τώρα θα φτιάξει βαλίτσες και για Ελλάδα, καθώς θα προβάλλεται ταυτόχρονα και εδώ και στην Κύπρο.

Οι δε σεναριογράφοι στην προσπάθειά τους να ενισχυθεί περισσότερο το σενάριο της σειράς, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και με το επιτυχημένο τηλεοπτικό σεναριακό δίδυμο του Σταύρου Αβδούλου και της Ειρήνης Ριτσώνη, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια έχουν αναλάβει οι Γιάννης Βασιλειάδης και Γιώργος Σιούγας.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το παζλ των πρωταγωνιστών με τους οποίους φλερτάρουν οι δημιουργοί των «Ορκων σιωπής», σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, βρίσκονται σε συζητήσεις με αγαπημένους ηθοποιούς. Για την ακρίβεια είναι ένα βήμα πριν δώσουν τα χέρια με τους: Παναγιώτη Μπουγιούρη, Κάτια Δανδουλάκη, Παναγιώτα Βλαντή, Τόνυ Δημητρίου, Αντιγόνη Δρακουλάκη, Αντίνοο Αλμπάνη αλλά και με τον Κώστα Καζάκο. Το καστ της σειράς αναμένεται να κλείσει οριστικά αυτές τις ημέρες, καθώς ο στόχος των υπευθύνων της συγκεκριμένης ελληνο-κυπριακής παραγωγής είναι να ξεκινήσουν τα πρώτα γυρίσματα το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Η σειρά, που προορίζεται να βγει στον αέρα τον Οκτώβριο, θα μας ταξιδέψει τόσο μέχρι το όμορφο Ναύπλιο όσο και μέχρι την Λεμεσό της Κύπρου. Ο χρόνος θα γυρίσει στο χθες, στη μαύρη στιγμή του Πραξικοπήματος. Εκεί που ο Αττίλας θα πληγώσει ανεπανόρθωτα το πανέμορφο νησί της Μεσογείου. Το κουβάρι των εξελίξεων αρχίζει να ξετυλίγεται συγκεκριμένα το 1974 παράλληλα σε Λεμεσό, αλλά και Ναύπλιο, μεταφέροντάς μας στα τραγικά γεγονότα που εκτυλίχθηκαν με τη στρατιωτική εισβολή του «Αττίλα» και την επέλαση των Τούρκων στο νησί... Αλλωστε, η «μαύρη επέτειος» της συμπλήρωσης των 40 χρόνων από το Πραξικόπημα, ήταν η αιτία που «γέννησε» αυτή την τηλεοπτική ιστορία, η οποία πρόκειται να έρθει στους δέκτες μας αυτό το χειμώνα, με στόχο να μας καθηλώσει στους δέκτες μας.

Οσοι έχουν διαβάσει αναλυτικότερα το σενάριο μιλούν για μια άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία, γι' αυτό και τους «Ορκους σιωπής» διεκδίκησαν με... πάθος και οι ιθύνοντες του Alpha, αλλά ο επιμένων νικά, γι' αυτό και θα τη δούμε καλώς εχόντων των πραγμάτων στο Star!ιρά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ