ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Yoga Weekends στην Αρχαία Επίδαυρο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:50:00 π.μ. |




















 Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας! Παρακολουθήστε ένα από τα σεμινάρια Γνωριμίας με τη Γιόγκα και Εμβάθυνσης στην Πρακτική που καθοδηγεί η ομάδα του Yoga House. Βιώστε πόσο ωφέλιμη μπορεί να αποδειχτεί η γιόγκα για όλα τα επίπεδα της ύπαρξής μας. Συνδυάστε την επαφή με τη Φύση και τη σύνδεση με τον πραγματικό Εαυτό σας.

Ο τόπος που επιλέξαμε είναι το Sunny Garden και βρίσκεται στην όμορφη περιοχή της παραλίας Γκλιάτη στην Αρχαία Επίδαυρο. Είναι χτισμένο 50 μέτρα από την θάλασσα, μέσα σε ένα καταπράσινο κτήμα με λουλούδια και πορτοκαλιές. Το Sunny Garden έχει δημιουργήσει έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για σχετικές δραστηριότητες. Στα Yoga weekends μπορούν να συμμετέχουν όλοι, ανεξάρτητα από το επίπεδο εμπειρίας και να απολαύσουν αυτό διάλειμμα από την καθημερινότητα, να εστιάσουν στη προσωπική τους πρακτική αλλά και στη χαλάρωση που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη όλοι μας.

Σημείωση: Η ελευθερία κινήσεων ή επιλογών και ο σεβασμός των προσωπικών αναγκών την κάθε στιγμή είναι βασική αρχή της γιόγκα και του σεμιναρίου, έτσι και το πρόγραμμα μας δεν είναι δεσμευτικό για τους συμμετέχοντες.

Το ημερήσιο πρόγραμμα περιλαμβάνει:

* Πρωινή & απογευματινή πρακτική εξάσκηση σε Ασάνες (στάσεις του σώματος).
* Τεχνικές αναπνοών.
* Τεχνικές βαθιάς χαλάρωσης.
* Τεχνικές διαλογισμού.
* Εμβάθυνση σε θεματικές ενότητες όπως “Γνωριμία με τα ενεργειακά μας κέντρα”, “Ενεργειακή εξισορρόπηση σύμφωνα με την Αγιουρβέδα” και άλλα θέματα που επιλέγουμε κατά καιρούς.

Τα Yoga Weekends καθοδηγούν η Όλγα Κάσμα κι ο Χρήστος Χαρικιόπουλος.

Προτείνουμε αναχώρηση Παρασκευή απόγευμα, επιστροφή Κυριακή βράδυ. Αν κάποιος από τους συμμετέχοντες διαθέτει χώρο στο αυτοκίνητο του μπορεί να μας ενημερώσει εγκαίρως και να μοιραστεί τη διαδρομή και τα έξοδα του ταξιδιού με άλλους συμμετέχοντες που χρειάζονται μεταφορά στην Επίδαυρο.

Διαμονή: Σε ανεξάρτητα, ευρύχωρα studios για 2 άτομα, με τηλεόραση, air condition, τηλέφωνο, ασύρματο internet και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Κόστος: 120€ και περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις, 2 πρωινά, 2 χορτοφαγικά γεύματα και 4-5 μαθήματα yoga. Δεν περιλαμβάνονται μεταφορικά έξοδα και ΦΠΑ.

Διαθέσιμες ημερομηνίες:
5-7 Σεπτεμβρίου,
3-5 Οκτωβρίου.
Δείτε περισσότερα εδώ: http://www.yogahouse.gr/2014/03/yoga-weeknds-2014/
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ