ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Γάμος της χρονιάς απόψε στις Σπέτσες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:05:00 μ.μ. |


















 Η αφρόκρεμα του επιχειρηματικού, εφοπλιστικού και κοσμικού κόσμου της χώρας μας σήμερα έχει δώσει ραντεβού στις όμορφες Σπέτσες όπου θα γίνει ο γάμος της χρονιάς, σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες.

Ένα από τα πιο λαμπερά και ερωτευμένα ζευγάρια της αφρόκρεμας θα ενώσει για πάντα τη ζωή του και εκεί θα είναι παρόντες όλοι οι φίλοι τους Δεν είναι άλλοι από τον γιο του Σωκράτη Κόκκαλη, Ντίνο και την αγαπημένη του Αταλάντη Μαρτίνου που σήμερα το απόγευμα έχουν δώσει το ωραιότερο ραντεβού της ζωής τους, αυτό του γάμου τους.

Το ζευγάρι θα παντρευτεί στις Σπέτσες και ήδη το νησί βρισκόταν σε πυρετό προετοιμασιών για τον υπέροχο και πολυτελή γάμο τους που φαίνεται πως θέλει να αφήσει... εποχή. Μάλιστα παραλία του νησιού, έχει διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε να υποδεχτεί τους εκλεκτούς καλεσμένους του ζευγαριού, όπως μαρτυρά και η φωτογραφία που δημοσιεύουν τα παραπολιτικά. Αμέσως μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει τριήμερο γλέντι για τους δύο ερωτευμένους που σχεδίαζαν εδώ και καιρό τον όμορφο γάμο τους.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ