ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Ετοιμαστείτε! Για μια νέα χρονιά γεμάτη δημιουργίες!!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:06:00 μ.μ. |
Η γνώση, η έκφραση αλλά και η δημιουργία, έρχονται και φέτος μαγικά στο Εικαστικό Εργαστήρι να μας βοηθήσουν να ανακαλύψουμε την τέχνη στη ζωή μας!!!! Το Εικαστικό Εργαστήρι είναι ένα ελεύθερο εργαστήρι, ένας εικαστικός χώρος δημιουργίας και γνώσης για τις τέχνες, το οποίο απέκτησε τη σημερινή του μορφή, μέσα από μία υπεύθυνη και εμπνευσμένη εκπαιδευτική πορεία. Τα προγράμματα που προσφέρονται, μπορεί ο καθένας να τα παρακολουθήσει ανάλογα με τις απαιτήσεις του, κάνοντας, ταυτόχρονα με την καλλιτεχνική πράξη και μία προσπάθεια εσωτερικής εξερεύνησης. Μαθαίνοντας τη ζωγραφική, ως δημιουργική διαδικασία μέσα από τις βασικές αρχές της, μπορεί κάποιος να δημιουργήσει το δικό του προσωπικό πεδίο έκφρασης.
Τα εκπαιδευτικά πρόγραμμα του Εργαστηρίου απευθύνονται σε παιδιά δημοτικού, νέους και ενήλικες που επιθυμούν να αποκτήσουν τις βασικές αρχές και δεξιότητες της εικαστικής καλλιτεχνικής δημιουργίας, καθώς και μία σφαιρική αντίληψη της τέχνης σήμερα.

Τα προγράμματα περιλαμβάνουν πρακτική και θεωρία.
Προγράμματα για παιδιά σχολικής ηλικίας με ζωγραφική, πειραματισμούς, συνδυασμό κατασκευών και πειραματισμού φαντασίας, αυτοσχεδιασμό και γνώση για την τέχνη.

· Προγράμματα εφηβικά με σχέδιο, ζωγραφική, γλυπτική, κόμικ και σύγχρονους τρόπους έκφρασης (κολλάζ, μικτές τεχνικές, κ.ά.).

Το πρόγραμμα μας έχει μελετηθεί και είναι προσαρμοσμένο να καλύψει τις εκφραστικές ανάγκες των παραπάνω ηλικιών και να συμβάλει δημιουργικά στην ψυχοκινητική εξέλιξη του παιδιού, ελευθερώνοντας τη φαντασία και αξιοποιώντας τις δημιουργικές του ικανότητες.

· Μαθήματα ελεύθερου και γραμμικού σχεδίου μπορεί να παρακολουθήσει όποιος ενδιαφέρεται να προετοιμαστεί για τις εισαγωγικές εξετάσεις των Σχολών που ζητούν ειδικές γνώσεις σχεδίου, σε Α.Ε.Ι., Α.Τ.Ε.Ι και την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών, ή όποιος απλά ενδιαφέρεται να κάνει μία εισαγωγή στον κόσμο του σχεδίου. Σκοπός μας είναι η καλλιέργεια της αισθητικής αντίληψης και των τεχνικών δεξιοτήτων που απαιτούνται για την εισαγωγή στις παραπάνω σχολές και η άρτια προετοιμασία των υποψηφίων για τις ειδικές συνθήκες των συγκεκριμένων εξετάσεων.

· Πρόγραμμα κόμικ, απευθύνεται σε άτομα που αγαπούν τη ζωγραφική και το σκίτσο και θέλουν να εξελίξουν τις δεξιότητες στο χώρο αυτό.

· Πρόγραμμα ζωγραφικής για ενήλικες, στο οποίο συμμετέχουν όλοι εκείνοι που αγαπούν τη ζωγραφική.

Η εκπαίδευση προσαρμόζεται στις ατομικές ανάγκες και τις ικανότητες του κάθε μαθητή, με σεβασμό στην προσωπικότητα και τις κλίσεις του, και η διδασκαλία γίνεται σε προσωπικό επίπεδο.

Στο Εργαστήρι διδάσκουν πτυχιούχοι εικαστικοί και αρχιτέκτονες, οι οποίοι παρέχουν εξειδικευμένη γνώση μέσα από την πολυετή διδακτική εμπειρία τους. Η γενική επιδίωξη είναι το Εργαστήρι να αποτελεί ένα χώρο εικαστικής αγωγής με ανοικτό πνεύμα, χωρίς καλλιτεχνικά στερεότυπα, που θα προσφέρει βασικές γνώσεις σχεδίου, χρώματος και σύνθεσης. Παράλληλα, επιδιώκει να δίνει την ευκαιρία για εναλλακτικούς τρόπους έκφρασης αλλά και να ενημερώνει σχετικά με τις σύγχρονες καλλιτεχνικές τάσεις, τόσο μέσω των εργαστηριακών μαθημάτων, όσο και μέσω συζητήσεων, προβολών και επισκέψεων σε μουσεία και χώρους τέχνης.

Οι γνώσεις και η εμπειρία μας σε συνδυασμό με τη δημιουργικότητα και τις σημαντικές επιτυχίες σας στις πανελλαδικές εξετάσεις, μας δίνουν την ώθηση να προσφέρουμε ακόμα πιο ολοκληρωμένη εικαστική εκπαίδευση και να συνεχίζουμε…

Συγχαίρουμε τους μαθητές μας και ευχόμαστε μια ευτυχισμένη και επιτυχημένη φοιτητική ζωή!!!

Μάθετε το πρόγραμμα και το κόστος των φετινών μαθημάτων του Εικαστικού Εργαστηρίου και δηλώστε συμμετοχή στο τηλ . 6947376688 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση vsagkioti@gmail.com

Βασιλική Σαγκιώτη
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ