ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Με συμμετοχή του Δ.Κοδέλα η συνάντηση εκπροσώπων του ΓΕΩΤΕΕ με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:35:00 π.μ. |




















 Την Πέμπτη, 28 Αυγούστου, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΓΕΩΤΕΕ, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, κ. Σπυρίδωνα Μάμαλη, τον Α΄ Αντιπρόεδρο, κ. Νικόλαο Μπόκαρη και τα μέλη κ.κ. Αθανάσιο Δημάκη, Ελευθέριο Κόλλια και Γεώργιο Λώλο, καθώς και ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. κ. Νικόλαος Κακαβάς, συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Αλέξη Τσίπρα και μέλη του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής του κόμματος (κα Ειρήνη Κατσινοπούλου, κο Δημήτριο Κοδέλλα, βουλευτή Αργολίδας).

Στη συνάντηση, συζητήθηκαν οι θέσεις του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. για όλα τα θέματα που απασχολούν τον πρωτογενή τομέα της οικονομίας και οι προτάσεις που κατέθεσε το Επιμελητήριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση του αγροτικού χώρου. Τέθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν τους Γεωτεχνικούς, όπως τα επαγγελματικά δικαιώματα, το μέλλον του Επιμελητηρίου, η οργάνωση των Γεωτεχνικών Υπηρεσιών, όπως και τα θέματα οργάνωσης του αγροτικού χώρου.

Επίσης, συζητήθηκαν θέματα αιχμής, όπως η εφαρμογή της νέας ΚΑ.Π., οι εξαγωγές αγροτικών προϊόντων, οι επιπτώσεις στο ζωικό κεφάλαιο από τις ασθένειες στα αιγοπρόβατα, καθώς και το θέμα των βοσκοτόπων.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. εξήρε το ρόλο του Επιμελητηρίου και ζήτησε από το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. τη συνεργασία του ως επίσημου σύμβουλου της Πολιτείας για όλα τα θέματα που απασχολούν την παραγωγική διαδικασία της χώρας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ