ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΜΩΡΙΑ - ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Δεν πουλιόμαστε!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:30:00 π.μ. |


















  Η μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά/Βενιζέλου, συνεχίζοντας το καταστροφικό για τη χώρα έργο της, επιχειρεί να ξεπουλήσει σε ιδιωτικά συμφέροντα τα τελευταία κομμάτια δημόσιου πλούτου που μας έχουν απομείνει. Βαφτίζουν ανάπτυξη την ιδιωτικοποίηση παραλιών και άλλων εκτάσεων την ίδια στιγμή που ο λαός ακόμα πληρώνει τα δώρα της κυβέρνησης στους εργολάβους (300 εκ. Ευρώ στη Μωρεας κ.α.).

Ξέρουμε πολύ καλά οτι οι ιδιωτικοποιήσεις αυτές όπως και η εισβολή του ιδιωτικού τομέα στη διαχείριση των σκουπιδιών, τους τομείς της υγείας και της παιδείας αλλά και το ολοκληρωτικό ξεπούλημα των δημόσιων υποδομών δεν προσφέρει τίποτα απολύτως στο λαό αλλά αντιθέτως ζημιώνει τους πολλούς για να κερδίσουν οι λίγοι.

Ενάντια στην αντιλαϊκή επίθεση της κυβέρνησης απαντάμε με μαζική αντίσταση!
Ο μόνος που μπορεί να βάλει φρένο στα καταστροφικά τους σχέδια είναι το ίδιο το λαϊκό κίνημα. Με μαζικές δημοκρατικές διαδικασίες, δυναμικές κινητοποιήσεις και ανυποχώρητο αγώνα να διεκδικήσουμε την πλήρη απένταξη όλων των εκτάσεων από το ΤΑΙΠΕΔ! Καλούμε την τοπική κοινωνία της Αργολίδας να συμμετάσχει ενεργά στις λαϊκές συνελεύσεις και να διατρανώσει την αντίθεσή της στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς.

Όλοι στην ανοιχτή συνέλευση ενάντια στο ξεπούλημα της λαϊκής περιουσίας στις 10/9 στο θεατράκι του ΟΣΕ στο Ναύπλιο.






Ανταρσία στο Μωριά – Συμπόρευση για την Ανατροπή
τοπικό σχήμα Αργολίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ