ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

TRAPέZION: Πρακτικά βήματα για επιτυχημένες εξαγωγές

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:49:00 μ.μ. |





























  H εταιρεία TRAPέZION συμμετέχει στο 21ο “Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών” που διοργανώνει η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ) και το Κέντρο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας (ΚΑΕΠ), με τη διεξαγωγή Εργαστηρίου την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014, 11:00-12:00 και θέμα: «Πρακτικά βήματα για επιτυχημένες εξαγωγές».

Παράλληλα συνεχίζοντας την υλοποίηση του προγράμματος της για την όσο δυνατόν πληρέστερη παρουσία της στην επαρχία, ξεκινά στις 22/9 να διενεργεί και δεύτερο σεμινάριο στην Κόρινθο, με θέμα:

«(Επι)στροφή στην Γεωργία-Νέες καλλιέργειες-Παρόν και Μέλλον».

Εισηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η Κα Ευαγγελία Φωτεινοπούλου - Γεωπόνος, Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Οινολόγος, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στα Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας & Ασφάλειας Τροφίμων και Ποτών, και Επιθεωρήτρια Συστημάτων Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στον ΟΠΕΓΕΠ-AGROCERT.

Ταυτόχρονα, όπως μας ενημέρωσαν από την εταιρεία, τον Οκτώβριο θα ξεκινήσει και σεμινάριο Μελισσοκομίας, που θα απευθύνεται σε όλους αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν με την παραγωγή μελιού είτε ερασιτεχνικά, είτε αργότερα και επαγγελματικά.

Από τον Οκτώβριο λοιπόν το πρόγραμμα της εταιρείας θα περιλαμβάνει τα εξής σεμινάρια:

1/. "Εξαγωγές-Πωλήσεις αγροτικών προϊόντων στις αγορές του εξωτερικού - Πρακτικά βήματα για τον μικρό & μεσαίο παραγωγό/επιχειρηματία”.

2/. "(Επι)στροφή στην Γεωργία - Νέες καλλιέργειες - Παρόν και μέλλον"

3/. ”Μελισσοκομία – Δημιουργώντας την πρώτη μου κυψέλη”

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ