ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Αστέρας Δρεπανιακός - Πανασιναϊκός 1-2

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:23:00 μ.μ. |























 Ακόμα μια νίκη για την ομάδα του ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΥ, αυτή τη φορά στο τοπικό ντέρμπι με τον Αστέρα με σκόρ 1-2.

Η ομάδα της Ασίνης μπήκε και αυτή τη φορά πολύ δυνατά στο παιχνίδι, (όπως συνηθίζει άλλωστε), και ευτυχησε να προηγηθεί πολύ νωρίς, κάτι που συμβαίνει για τρ'ίτο συνεχόμενο μάτς!
Μόλις στο 4' ο Καραβιάς παίρνει τη μπάλα απο τον Γιαννης Κωστοπουλος λίγο κάτω απο το χώρο του κέντρου και με τη μία δινει στον ευρισκόμενο σε θέση έξω αριστερά, Παπαδημητρίου, αυτός αφου έχει ξεπεράσει τον προσωπικό του αντίπαλο πασάρει και πάλι έξοχα στον Καραβιά ο οποίος απο τη θέση του πέναλτι δεν αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον Χρήστου και ανοίγει το σκόρ.

Απο το σημείο αυτό και έπειτα το παιχνίδι έχασε το ρυθμό του και οι δύο αντίπαλοι αναλώθηκαν σε προσπάθειες που ως επι το πλείστον έμειναν ημιτελείς. Ο ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ έχοντας και το υπέρ του σκόρ διαχειριζόταν το χρόνο ψάχνοντας την ευκαιρία να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ απο την πλευρά του στο πρώτο ημίχρονο αδυνατούσε να δημιουργήσει καταστάσεις, πλήν κάποιων κόρνερ και φάουλ έξω απο την περιοχή, τα οποία είχαν τις περισσότερες φορές ως στόχο τον Λαμπρούση. Η πρωτη καλή στιγμή του ΑΣΤΕΡΑ ήρθε στο 49' απο ασταθές διώξιμο του Γιάνσεν στο ύψος της μεγάλης περιοχής, ο επερχόμενος Παναγιώτης Μανδύλης έπισαε δυνατό ευθύβολο δεξί σούτ, αλλά ο Τσακάλης με πολύ καλή προσπάθεια απεσόβησε τον κίνδυνο για την εστία του!
Στο Β' ημίχρονο ο ΠΑΝΑΣΙΝΑΙΚΟΣ μπήκε και πάλι πολύ καλά και διατηρούσε τον έλεγχο του παιχνιδιού ψάχνοντας να βρεί μια ευκαιρία να κλειδώσει το μάτς. Η ευκαιρία αυτή του δόθηκε και με την βοήθεια της τύχης, όταν στο 56' ο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ σήμερα Παπαδημητρίου πήρε την μπαλία του Γιάνσεν και αφού ταλαιπώρησε για άλλη μια φορά τον προσωπικό του αντίπαλο, σέντραρε δυνατά και χαμηλά στο πρώτο δοκάρι, όπου ο Λαμπρούσης στην προσπαθειά του να διώξει σε κόρνερ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του!

Απο αυτό το σημείο και έπειτα ο ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ διατηρούσε σχεδόν σε απόλυτο βαθμό τον έλεγχο του μάτς,
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ προσπαθούσε και πάλι μέσω κάποιων στημένων να δημιουργήσει καταστάσεις και τελικά κατάφερε στο 89' όταν απο κόρνερ του Μίχου ο Δωρής με καλό άλμα έπιασε την κεφαλιά και μείωσε σε 2-1.

Αυτό ήταν και το τελικό σκόρ, που βρίσκει πλέον την ομάδα της ΑΣΙΝΗΣ στους 12 βαθμούς με 4 νίκες σε 5 μάτς και την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 17 γκόλ.
Απο τον ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟ ξεχώρισαν οι: Γιώργος Παπαδημητρίου, Πέτρος Τσάκαλης, Stephen Jansen, και ο καταπληκτικός στα 30' που αγωνίστηκε Ervin Belba.
Aπο τον ΑΣΤΕΡΑ καλοί ήταν οι: Σταύρος Λαμπρούσης, Παναγιώτης Μανδύλης και ο Χρήστος Τόπαλης στα 45' που αγωνίστηκε.

Θα ήθελα εκ μέρους της Διοίκησης και της ομάδας  να ευχαριστήσω τους Υπεύθυνους του ΑΣΤΕΡΑ για την καθ' 'ολα άψογη φιλοξενειά τους, και κυρίως τους Ανδριανό Καχριμάνη, Χρήστο Βούρναζο και Νίκο Αϊβαλιώτη (Περέας), καθώς και όλους ανεξαιρέτως τους ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ για την συμπεριφορά τους στο τέλος του παιχνιδιού.

'Οσον αφορά τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ότι κι αν πώ, ότι κι αν γράψω φέτος, είναι λίγο...ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ, ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ!

Οι δε συγχωριανοί μας για άλλη μια φορά δίπλα μας, όπως πάντα 'αλλωστε!!!
Π Α Ν Α Σ Ι Ν Ϊ Κ Α Ρ Α !!!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ