ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Νίκησε ο Διομήδης την Δράμα 36 -28

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:46:00 μ.μ. |





















 Στο κλειστό της Νέα Κίου υποδέχθηκε ο Διομήδης τη Δράμα 1986 παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού και Πολιτισμού Γ.Ανδριανού και πολλών φιλάθλων της ομάδας.
Η επιβλητική νίκη του Διομήδη απέναντι στην Δράμα 1986 με 36-28, δυστυχώς συνοδεύτηκε από την προσθήκη νέων τραυματισμών στο ρόστερ του, καθώς η ατυχία δεν έχει σταματημό στο στρατόπεδο των Λύκων.
Μετά τους Μπάμπη Ανανιάδη, Θοδωρή Μεγαλοοικονόμου και Νίκο Σαμαρά, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, στον αποψινό αγώνα οι πολυπληθείς φίλαθλοι της ομάδας έγιναν μάρτυρες νέων περιστατικών, που η σοβαρότητά τους δεν έχει εκτιμηθεί ακόμα.
Συγκεκριμένα, σε μια φάση άμυνας, ο Άκης Κυπραίος ξαφνικά έπεσε κάτω πιάνοντας το γόνατό του, το οποίο χτύπησε σε σύγκρουση με αντίπαλο και οι αφόρητοι πόνοι τον ανάγκασαν να εγκαταλείψει το παιχνίδι. Σε μια άλλη ανύποπτη φάση, ο Λόυκα Ντάσεβιτς προσγειώθηκε πάνω σε πόδι αντιπάλου του και γύρισε τον αστράγαλό του, αποχωρώντας υποβασταζόμενος από τους συμπαίκτες του προς τον πάγκο της ομάδας.
Η ατυχία συνεχίστηκε με τον Λευτέρη Κρεμαστιώτη, ο οποίος σε αιφνιδιασμό του Διομήδη σπρώχτηκε από τον αντίπαλο που τον καταδίωκε και χτύπησε το κεφάλι του στον τοίχο, με αποτέλεσμα να αιμορραγήσει άμεσα και να ανησυχήσει όλο το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο, το οποίο έσπευσε άμεσα να δει τι συμβαίνει. Μετά από ολιγόλεπτη διακοπή και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ο Λευτέρης επανήλθε με δεμένο το κεφάλι και ολοκλήρωσε με πείσμα και αγωνιστικότητα τον αγώνα.
Αύριο οι τραυματίες θα εκτιμηθούν από το ιατρικό team της ομάδας μας και θα ανακοινωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής τους. Ο αγώνας δεν είχε μόνο τα αρνητικά του όμως, είχε και πολύ θετικά στοιχεία, τα οποία χαροποίησαν ιδιαίτερα την ομάδα του Διομήδη. Καταρχήν η εξαιρετική εμφάνιση και η πλήρης κάλυψη των κενών θέσεων των βασικών παικτών από τους νεότερους ηλικιακά παίκτες , οι οποίοι έβγαλαν ασπροπρόσωπο τον προπονητή μας Δημήτρη Δημητρούλια, καθώς έδειξαν ότι μπορούν να σταθούν άξια στη βασική ομάδα και πλέον απολαμβάνουν τις προσπάθειες τόσων ετών, όπου γαλουχήθηκαν και ανδρώθηκαν χαντμπολικά δίπλα σε έμπειρους και άξιους παίκτες. Ο Νίκος Πασσιάς, ο Γιάννης Χαντέλης, ο Λευτέρης Κρεμαστιώτης, ο Βαγγέλης Σπέντζος και ο Τζούρο Μούγιτς είναι πλέον το λαμπρό μέλλον του Διομήδη και το αποδεικνύουν σε κάθε αγώνα όλο και περισσότερο.
Κατά δεύτερον, το ασφυκτικά γεμάτο από φιλάθλους γήπεδο, οι οποίοι δίνουν δυναμικό παρόν σε κάθε αγώνα και στηρίζουν την ομάδα κατά το μέγιστο. Η φωνή τους, το χειροκρότημά τους και οι ιαχές τους σε κάθε φάση μεταμορφώνουν το γήπεδο σε πραγματική αρένα, όπου ο κάθε φιλοξενούμενος παίκτης σίγουρα νιώθει άβολα, αλλά και οι παίκτες γεμίζουν δύναμη και ενέργεια. Μάλιστα, στον σημερινό αγώνα έκαναν και την εμφάνισή τους οι οργανωμένοι φίλαθλοι “Argos Wolves”, οι οποίοι σε κόσμια, αθλητικά και ευπρεπή επίπεδα έδωσαν έναν διαφορετικό τόνο στις εξέδρες, με τα ασταμάτητα τραγούδια τους και το ρυθμό τους.
Κατά τρίτον, η πρεμιέρα των αγώνων επίδειξης στο ημίχρονο του παιχνιδιού από τα ηλικιακά τμήματα του συλλόγου , τα οποία καταχειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους και γέμισαν μας με τόνους αισιοδοξίας και περηφάνιας για το μέλλον του Διομήδη.
 Στα ιδιαίτερα σημεία του αγώνα το γκολ που πανηγυρίστηκε πιο πολύ από όλα, ήταν αυτό του τερματοφύλακα Χριστόφορου Νούγκοβιτς, ο οποίος σε επίθεση της ομάδας με παίκτη λιγότερο, βγήκε στη θέση του πίβοτ και σκόραρε, ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους στις κερκίδες. Στον αγώνα παρευρέθη και ο υφυπουργός Αθλητισμού κος Γιάννης Ανδριανός, ο οποίος συνεχάρη τους παίκτες μας για τη νίκη τους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ