ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Νίκη του Πανασιναϊκού 5-3 επι του Πανναυπλιακού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:51:00 π.μ. |























 Άλλη μια νίκη για τον ΠΑΝΑΣΙΝΑΊΚΟ χθές το απόγευμα επι του ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ με ''εγγλέζικο'' σκόρ (5-3)!!!!  Η ομάδα ξεκίνησε ακριβώς όπως και με τον ΠΑΜΜΗΔΕΑΤΙΚΟ την περασμένη Τετάρτη, απόλυτα συγκεντρωμένη στο στόχο της.

Μόλις στό 4' ο Διαμαντής βρίσκει τον Κολορίζα σε θέση για γκόλ, αλλά το τελειωμά του δεν ήταν όπως θα ήθελε.

Στο 8' Μπάρδης, Κλόντι Μπέλμπα και Διαμαντής αλλάζουν έξοχα τη μπάλα και ο τελευταίος πλασάρει εύστοχα για το 1-0.

Στο 15' απλά αλλαζουν οι ρόλοι αλλά οι συντελεστές είναι οι ίδιοι, συν τον Καραβιά, τελικός αποδέκτης αυτή τη φορά ο Κλ. Μπέλμπα, επίσης πολύ καλό τελείωμα και το 2-0 είναι γεγονός.
Στο 22' ο Κολορίζας τροφοδοτείται απο τον Διαμαντή πιάνει δυνατό δεξί σούτ αλλά ο Παπασαράντος διώχνει έξοχα σε κόρνερ.
Στο 29' ο Κλόντι κερδίζει φάουλ στη γραμμή της μεγάλης περιοχής αλλά στην αριστερή γωνία της, εκτελεί ο Μπάρδης αλλά ο Παπασαράντος αντέδρασε και πάλι σωστά.

Στο 37' ο Κλόντι Μπέλμπα εκτελεί κόρνερ απο δεξιά και ο Διαμαντής πηδώντας ψηλότερα απο όλους με καρφωτή κεφαλιά σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το τρίτο για την ομάδα του. 3-0.
Στο 42' παραλίγο να έμπαινε το γκόλ του αγώνα: Διαμαντής και Καραβιάς παίζουν ΤΕΣΣΕΡΙΣ φορές το ένα-δύο, (3 παίκτες του ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ, απλά...παρατηρούσαν) αλλά ο Καραβιάς παρότι πέρασε και τον Φ. Παπασαράντο, βγήκε πιο πλάγια απο ότι υπολόγιζε και το σούτ που επιχείρησε έφυγε άουτ.

Με αυτό το σκόρ πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια. Να σημειωθεί ότι σε όλο το Α' ημίχρονο, ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ στο γήπεδο δεν υπήρχε. Οι μόνοι που προσπαθούσαν να δημιουργήσουν κάτι ήταν ο Παπασαράντος και ο Κίρβαλίτζε, επίσης πολύ καλός ήταν και ο Φώτης Παπασαράντος που σε τρείς περιπτώσεις που μπορούσε να αντιδράσει, το έκανε πάρα πολύ καλά. Στα 3 γκόλ που δέχτηκε απλώς ''εκτελέστηκε''. Δεν είχε περιθώριο αντίδρασης.
Ξεκινώντας στο Β' ημίχρονο, σε μια προσπάθεια των παικτών του ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ μέσα στη αντίπαλη περιοχή, η μπάλα προσκρούει απο πολύ κοντινή απόσταση στο βραχίονα του χεριού του Σταυρόπουλου και ο Κόλλιας δείχνει το σημείο του πέναλτι. Εκτελεί εύστοχα ο Κιρβαλίτζε και 3-1. Πολλοί θα περίμεναν ότι ο ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ απο αυτό το γκόλ θα ξεκινούσε να πιέζει για κάτι καλύτερο, εντούτοις διαψεύστηκαν..

Στο 55' ο ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ έχει κερδίσει κόρνερ, εκτελεστής και πάλι ο Κλόντι, κεφαλιά και πάλι απο τον Διαμαντή...4-1.

Στο 62' σε μια φάση στα καρε του Παπασαράντου η μπάλα βρίσκει στο χέρι αμυνομένου, και ο Κόλλιας δείχνει πέναλτι. Εκτελεστής ο Καραβιάς και το σκόρ στο 5-1.

Κάπου εκεί χαλαρώνει ο ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ και στο 80' η μπάλα σε προσπάθεια για σέντρα απο τον Μπέλεση(?), βρίσκει εκ νέου στο χέρι του Σταυρόπουλου και ο Κόλλιας δίνει το τρίτο πέναλτι της ημέρας. Κυριαζής εύστοχα και 5-2.
Στο 87' ο Τσακνάκης επιχειρεί ''σκοτωμένο'' σούτ, ο Τσακάλης μπλοκάρει άνετα, αλλα του γλιστρά η μπάλα απο τα χέρια και 5-3.

Απο τον ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟ ξεχώρισαν οι Τάσος Διαμαντής, Βασίλης Μπάρδης Κλόντι Μπέλμπα, Δημήτρης Καβεζός, Stephen Jansen, Χάρις Σταυρόπουλος αλλά ουσιαστικά ουδείς υστέρησε.
Απο τον ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟ διεσώθησαν οι αφοι Παπασαράντου, ο Κιρβαλίτζε και ο Μπέλεσης που μπήκε αλλαγή.

Ο Διαιτητής Κόλλιας κατά την προσωπική μου άποψη ελέγχεται στη φάση του πρώτου πέναλτι που δίνει, ενώ καλό θα ήταν να ήταν πιο φειδωλός στις κάρτες. Εβγαλε απο 5 σε κάθε ομάδα, πολλές απο αυτές χωρίς να χρειάζονται κάν. Δεν διαμόρφωσε το αποτέλεσμα πάντως. Πολύ καλοί και οι δύο βοηθοί, Αργύρης και Μυλωνόπουλος.

Συμπέρασμα: Αλλη μια εξαιρετική εμφάνιση απο την φετινή Ασίνη, που συνεχίζει να αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο συνδυαζόμενο και απο το αποτέλεσμα! Αυτή τη φορά ειδικά το κατάφερε και επι ενός μεγάλου αντιπάλου.
<Η Αξία του ηττημένου, δίνει Δόξα στο νικητή>

Συγχαρητήρια σε όλους και πρώτα απο όλους στον προπονητή της ομάδας μας που είναι και αυτός που επιμένει απο τη πρώτη στιγμή σε αυτό το στύλ παιχνιδιού, το οποίο όπως φαίνεται ταιριάζει απόλυτα με το ρόστερ της ομάδας, αλλά και τους παίκτες εννοείται. Χωρίς ποδοσφαιριστές, δεν υπάρχει ποδόσφαιρο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ