ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Κάτι παραπάνω από ένα βραβείο... πολύ περισσότερα από μία ταινία!!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:36:00 μ.μ. |
Τι μπορούν να κερδίσουν τα παιδιά που συμμετέχουν στην Camera Zizanio; Ίσως κάτι παραπάνω από ένα βραβείο!

Στη 12η Camera Zizanio (Δεκέμβριος 2012) τα παιδιά του 1ου ΕΠΑΛ Άργους κέρδισαν ένα από τα βραβεία με την ταινία τους "Ένας ασυμβίβαστος Λουκάνικος". Ένα ντοκιμαντέρ για τον θρυλικό σκύλο-διαδηλωτή. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Για την μακρόχρονη και συνεπή εργασία τους στην παραγωγή οπτικοακουστικών έργων τιμήθηκαν και με ένα δεύτερο βραβείο: το Βραβείο "Νίκος Καβουκίδης".


Το βραβείο που έχουμε καθιερώσει στο όνομα του πολυβραβευμένου έλληνα διευθυντή φωτογραφίας συνίσταται στην προσφορά επαγγελματικού εξοπλισμού (κάμερες, φώτα, μικρόφωνα, μεκανιστικά κλπ) για το γύρισμα της επόμενης ταινίας τους.

Τα παιδιά του ΕΠΑΛ Άργους αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν αυτή τη μοναδική ευκαιρία και να γυρίσουν μια "υπερπαραγωγή". Μια διασκευή του γνωστού έργου του Σπυρίδωνος Περεσιάδη "Γκόλφω".

Έφτιαξαν ντεκόρ, πήραν κοστούμια από το Λύκειο Ελληνίδων, οργάνωσαν στούντιο για τις εσωτερικές λήψεις και με την τεχική βοήθεια του ίδιου του Νίκου Καβουκίδη έφτιαξαν την ταινία τους.

Όσοι έχουν περιέργεια να δουν το αποτέλεσμα δεν έχουν παρά να κατηφορίσουν στο Άργος όπου θα γίνει με κάθε επισημότητα η πρώτη προβολή της ταινίας. Την πρόσκληση απευθύνουν το 1ο ΕΠΑΛ & το 1ο ΕΚ Άργους, το Λύκειο Ελληνίδων Άργους και ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου.

Η προβολή θα γίνει την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014, ώρα 20.00μμ.στο Μέγαρο "Δαναός" Αγγελή Μπόμπου 8, Άργος. Είσοδος ελεύθερη.

Πάρτε μια γεύση  από τα γυρίσματα της ταινίας παρακάτω:

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ