ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Δημητρούλιας: Το παιχνίδι με την Δράμα κερδήθηκε κυρίως από παίκτες που προέρχονται από τα φυτώριά της ομαδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:59:00 π.μ. |




















 Ο προπονητής του Διομήδη  Δημήτρης Δημητρούλιας, μετά τον αγώνα με τον Γ.Σ. Δράμα 1986 και τη νίκη της ομάδας, έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

"Το χθεσινό μάτς μέσα σε όλες του τις ιδιαιτερότητες, ενείχε και κάτι ξεχωριστό. Σαν ένας άνθρωπος που είμαι από την πρώτη μέρα της ομάδας στην A1 (2003), μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ήταν το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας στην A1 που κερδήθηκε κυρίως από παίκτες που προέρχονται από τα φυτώριά της.

Χαντέλης, Καρκαλάτος, Κρεμαστιώτης , Μούγιτς, Πασσίας και Σπέντζος έβαλαν 25 από τα 36 γκόλ, μοίρασαν ασίστ και έπαιξαν καθοριστικές άμυνες, μάλιστα σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε σαν "ειδικών καταστάσεων" λόγω της απουσίας τριών πολύ σημαντικών παικτών και εξελίχθηκε σε "εξαιρετικά δύσκολων συνθηκών" με των τραυματισμό άλλων 2 (μάλιστα με τον Κρεμαστιώτη να «σκίζει» το κεφάλι του και με πρόχειρα ράμματα να ξαναμπαίνει στον αγώνα).

Έδειξαν χαρακτήρα σε ένα γεμάτο γήπεδο της Κίου και δημιούργησαν πρότυπα στους πολλούς λιλιπούτειους εκκολαπτόμενους χαντμπολίστες (και όχι μόνο) που βρέθηκαν στο γήπεδο.
Είναι ευχάριστο ότι κλείσαμε αυτόν τον πρώτο κύκλο χωρίς βαθμολογικές συνέπειες, όμως ο δρόμος είναι μακρύς και σίγουρα δύσκολος. Ειδικά φέτος δεν περισσεύει κανείς και δεν υπάρχει πολυτέλεια απωλειών. Εύχομαι καλή ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στον Σάμι, τον Θοδωρή, τον Μπάμπη, τον Άκη και τον Λούκα.
Επίσης, θα ήθελα να συγχαρώ τους κους Δεμερτζίδη και Τογανίδη για την εξαιρετική δουλειά και προσπάθεια που κάνουν όλα αυτά τα χρόνια στη Δράμα χτίζοντας από το μηδέν μια ομάδα με ήθος, προοπτική και σπουδαία αγωνιστικότητα".
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ