ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Τοποθέτηση του Βουλευτή Αργολίδας Δημήτρη Κοδέλα στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:45:00 π.μ. |
 Παρακολουθήστε σε βίντεο την τοποθέτηση του Βουλευτή Αργολίδας Δημήτρη Κοδέλα στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών με θέμα το Σχέδιο Προϋπολογισμού 2015.

Στην τοποθέτησή του ο Δ. Κοδέλας αναφέρεται:

· στην κοινωνική κατάσταση που εχει διαμορφωθεί με την εφαρμογή του Προϋπολογισμού 2014, στη συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής με βάση το Προσχέδιο του 2015, στο παραγωγικό πρόβλημα της χώρας και στο αναπτυξιακό μοντέλο που ακολουθείται.Για το αναπτυξιακό μοντέλο μάλιστα σημείωσε τα εξής: "αυτό που φτιάχνετε εσείς, είναι τουριστική αποικία, δηλαδή τουρισμός με όρους "Αll inclusive" και αποικιοποίησης. Επίσης, είναι διαμετακομιστικός κόμβος που θα κερδίζουν αυτοί που τους χαρίζετε τις στρατηγικές υποδομές της χώρας".
· στους γεωπολιτικούς κινδύνους στη γύρω περιοχή αλλά και την αποσταθεροποίηση στην οποία συμβάλλει με την στάση της η ελληνική Κυβέρνηση, ειδικότερα στην Ουκρανία και τη Συρία. Τέλος, σημείωσε ότι "ο μόνος που μπορεί να υπερασπιστεί την ανεξαρτησία και ακεραιότητα αυτής της χώρας, είναι ο λαός, αλλά ένας λαός όμως με φρόνημα, ένας λαός με αξιοπρέπεια, ένας λαός που πατάει στα πόδια του και εμπιστεύεται τις δυνάμεις του".
· στην καθυστέρηση επιστροφής ΦΠΑ των αγροτών,αλλά και το νέο φορολογικό που θα εφαρμοστεί το 2015 για τους αγρότες. Κλείνοντας την παρέμβασή του για τους αγρότες τόνισε ότι είναι το θέμα είναι "αν θα συνεχίσει να παράγει ό,τι μπορεί να παράγει, όπως παράγει μέχρι αυτή τη στιγμή αυτός ο τόπος ή αν θα φθίνει κι άλλο, θα μειώνεται κι άλλο η παραγωγή μας".
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ