ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Συσσίτιο: Η Πολιτεία στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:26:00 π.μ. |




















 Άξιοι συγχαρητηρίων είναι όλοι οι φορείς οι οποίοι πήραν μια σπουδαία και γενναία απόφαση, αυτή της επαναλειτουργίας του συσσιτίου του Ι.Ν Ευαγγελιστρίας και δεν ενέδωσαν σε έναν φθηνό λαϊκισμό και σε οποιαδήποτε λασπολογία.

Τα προσωπικά μου συγχαρητήρια στον Δήμο μας και πιο συγκεκριμένα στον Δήμαρχο Δημ.Κωστούρο για την δυναμική του παρέμβαση, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και προσωπικά στον κύριο Χειβιδόπουλο που ξεκαθάρισε πλήρως το τοπίο γύρω από το εν λόγω έργο για ακόμη μια φορά αλλά και στον Μητροπολίτη Αργολίδος κ.κ Νεκτάριο, που ως καλός ποιμήν κατάφερε με τις ενέργειες του να μεσολαβήσει και να λύσει τις όποιες διαφορές – προβλήματα προέκυψαν. 

Τέλος δε, να ευχηθώ και πάλι καλή δύναμη στον πατέρα Ελευθέριο, δύναμη ψυχική και σωματική για να συνεχίσει το μεγάλο αυτό έργο, έτσι ώστε ο αγώνας που όλοι εμείς οι εθελοντές κάνουμε να μην σταματήσει αλλά να συνεχίσει ακόμα πιο δυνατός. 

Τέλος, νομίζω ότι τώρα πλέον δεν υπάρχει δικαιολογία για τους επικριτές του εν λόγω εγχειρήματος, στο να μην προσέλθουν και αυτοί και να διακονήσουν το έργο της Εκκλησίας αφού τόσο εκόπτοντο όλες αυτές τις μέρες που το συσσίτιο είχε κλείσει.

Γεώργιος Εμμανουήλ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ