ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Γ.Σοροβίγκας : O Πανναυπλιακός βρίσκεται απέναντι σε ενέργειες καταστροφικές για το Ελληνικό ποδόσφαιρο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:30:00 μ.μ. |
Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε το Δ.Σ του Πανναυπλιακού μέσω του Προέδρου του Γιάννη Σοροβίγκα για τα όσα έγινα στον φιλικό φιλανθρωπικο αγώνα των παλαιμάχων του Πανναυπλιακού και του Παναθηναϊκού την Δευτέρα 13 Ολτωβρίου 2014.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

 Στον φιλικό αγώνα των παλαιμάχων του «τριφυλλιού» με τον Πανναυπλιακό, μια μικρή ομάδα (νεαρών φιλάθλων δυστυχώς) δεν σεβάστηκαν τον ιερό σκοπό της εκδήλωσης ,τους προσκεκλημένους,τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές των δύο ιστορικών σωματείων,την Πόλη μας,τις οικογένειες που ΄΄τόλμησαν'' να έρθουν με τα παιδιά τους , στην γιορτή αυτή του ποδοσφαίρου.

Η Διοίκηση του Πανναυπλιακού δηλώνει ότι βρίσκεται απέναντι σε τέτοιες ενέργειες ,καταστροφικές για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παρότι ο Πανναυπλιακός δεν ήταν συνδιοργανωτής της εκδήλωσης, νιώθουμε την ανάγκη να αναφερθούμε στο σκοπό της εκδήλωσης και στο σχόλιο του κου Βαρδινογιάννη για την αποχώρησή του ,το οποίο προσυπογράφουμε :

''Ο πρώην πρόεδρος των «πρασίνων» ήταν το τιμώμενο πρόσωπο του ματς, που έγινε για την ενίσχυση των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητρόπολης Αργολίδος και του Γηροκομείου Ναυπλίου.''

''Γιώργος Βαρδινογιάννης σχολίασε: «Ο λόγος που αποχώρησα ήταν σαφής. Δυστυχώς η Πολιτεία δεν έκανε τίποτα για να το αλλάξει. Μιλάνε όλοι για χουλιγκανισμό, αλλά ουδείς τον σταματάει. Με ευχολόγια δεν γίνεται τίποτα»''
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ