ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Έχασε ο Πανασιναϊκός από την Κοιλάδα 0 -3

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:01:00 π.μ. |























Την ήττα γνώρισε η ομάδα του Πανασιναϊκού στο ντέρμπι με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Κοιλάδα. Πολύ δυνατά ξεκίνησε το μάτς η Κορωνίδα και μόλις στο 4' ο Μπούρας έφυγε απο αριστερά και με σέντρα βρίσκει μόνο του στο πέναλτι τον Γκρεβτσίδη ο οποίος με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα μόλις άουτ.

Στο 17' ο Μπάζος βρίσκει εκ νέου τον Γκρεβτσίδη μέσα στη περιοχή σε θέση βολής, δυνατό σούτ του τελευταίου αλλά ο Τσακάλης αποκρούει.

Ο Πανασιναϊκός προσπάθησε να γίνει απειλητικός σε δύο-τρείς περιπτώσεις, κυρίως με τους Διαμαντή, Παπαδημητρίου αλλά ουδέποτε το κατάφερε, αφού η τελικές πάσες είτε δεν ήταν εύστοχες, είτε γίνονταν σε λάθος χρόνο.

Στο 29' δυνατό σούτ του Μπούρα έπειτα απο μεταβίβαση του Κοζιοκάρου αλλά ο Τσακάλης είναι και πάλι εκεί για να σώσει την εστία του.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το σκόρ του ημιχρόνου θα είναι 0-0, ήρθε η φάση του 45+2, όταν ο Σαγκατέλοφ σπάει τη μπάλα στο ύψος της περιοχής στον επερχόμενο Γκρεβτσίδη, το συρτό δυνατό σούτ του τελευταίου αποκρούει και πάλι ο Τσακάλης αλλά ο Σαγκατέλοφ έχει ακολουθήσει τη φάση και με δυνατό δεξί απο κοντά σημειώνει το 0-1. Αυτό ήταν και το σκόρ του ημιχρόνου.

Στο Β' ημίχρονο η εικόνα των δύο ομάδων ήταν στα ίδια περίπου επίπεδα. Η Κοιλάδα εμφανώς ανώτερη διατηρούσε τον έλεγχο του αγώνα και ο ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ στη χειρότερη φετινή του εμφάνιση, δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός.

Μοιραία ήρθε και το δεύτερο γκόλ στο 57', ο Κοζιοκάρου εκτελεί πλάγιο στο κεφάλι του Μπούρα, αυτός τη δίνει σε θέση έξω δεξιά στον Μπάζο ο οποίος προλαβαίνει με υπερένταση και γυρίζει τη μπάλα στη περιοχή όπου ο επερχόμενος Σαγκατέλοφ ''εκτελεί'' τον Τσακάλη και σημειώνει το 0-2.
Στο 72' ο Κωτσαράς γεμίζει στο ημικύκλιο της περιοχής για τον Μπούρα, αυτός προσπαθεί να προωθήσει τη μπάλα στη περιοχή, ο Γιάνσεν στην προσπαθειά του να διώξει η μπάλα κοντράρει πάνω στον Μπούρα και παίρνει μια περίεργη ψηλοκρεμαστή τροχιά, ο Μπάζος ''χώνεται'' στη φάση και με προβολή προλαβαίνει την άμυνα της ΑΣΙΝΗΣ και σημειώνει το 0-3 το οποίο ήταν και το τελικό σκόρ.
Συμπερασματικά, η Κορωνίδα Κοιλάδας έδειξε ότι πραγματικά αξίζει την πρώτη θέση που κατέχει αυτή τη στιγμή αφού η ομάδα της ήταν καλύτερη και στα 90' της αναμέτρησης.

Ο ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ πραγματοποίησε την χειρότερη φετινή του εμφάνιση και σε κανένα σημείο του μάτς δεν κατάφερε να παίξει το γνωστό παιχνίδι κατοχής στο οποίο αρέσκεται και συνέπεια αυτού ήταν η μη δημιουργία τελικών φάσεων στον αγώνα..και μιλάμε για μια ομάδα η οποία δημιουργεί 10+ τελικές έως τώρα στους αγώνες της!!

Εννοείται πως στο ποδόσφαιρο όλες οι ομάδες ''δικαιούνται'' να έχουν τις άσχημες μέρες τους, εξάλλου ποτέ μια ομάδα δεν κρίνεται απο 1-2 αποτελέσματα, αλλά απο τη συνολική της εικόνα..
Η ομάδα μας βρίσκεται μόνη δεύτερη στο πρωτάθλημα και συνήθως αποδίδει και εξαιρετικό ποδόσφαιρο, αυτό το δείχνουν τα αποτελέσματα της συνολικά, η στατιστική της και οι πολλοί φίλαθλοι που έρχονται στα παιχνίδια μας.

Συνεχίζουμε δυνατά για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας! Επόμενη στάση, το γήπεδο των Διδύμων με αντίπαλο τον τοπικό Ποσειδώνα!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ