ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Με επιτυχία το 29ο Πανελλήνιο Χειρουργικό Συνέδριο με συμμετοχή της χειρουργικής κλινικής της Ν/Μ Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:17:00 μ.μ. |

 Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες του 29ου Πανελλήνιου Χειρουργικού Συνέδριου που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από τις 12-15 Νοεμβρίου 2014. Βασική φιλοσοφία του Συνεδρίου ήταν η ανάδειξη και η προβολή κατευθυντήριων οδηγιών σε κάθε χειρουργική πάθηση και η μεταφορά αυτών σε κάθε χειρουργό- σύνεδρο ως εργαλεία δουλειάς στην καθημερινή κλινική πράξη.

Οι κατευθυντήριες οδηγίες, όταν περάσουν σε εφαρμογή, θα οδηγήσουν στην επίτευξη ενός κοινού και ομογενοποιημένου τρόπου αντιμετώπισης του ασθενή σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Η χειρουργική κλινική της Ν/Μ Ναυπλίου παρουσίασε στο Συνέδριο τις επιστημονικές της δραστηριότητες με 4 ανακοινώσεις. Επιπρόσθετα συμμετείχε ενεργά στο εκπαιδευτικό έργο του Συνεδρίου με εισήγηση σε στρογγυλό τραπέζι από τον Επ. Α κο Ιωάννη Μασσαλή με θέμα: Διάσπαση Χειρουργικού τραύματος-Εκσπλάχνωση και το συντονισμό από τον Δντή της Χειρουργικής κλινικής της στρογγυλής Τράπεζας: Σήψη-κατευθυντήριες οδηγίες 2013.

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον προσέλκυσαν θέματα όπως η εκπαίδευση των νέων Χειρουργών στην εποχή της κρίσης, η πιστοποίηση των Χειρουργών κατά πράξη, η μετανάστευση των νέων Χειρουργών κα

Παρακολούθησαν το Συνέδριο 1500 Χειρουργοί και νέοι ιατροί.





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ