ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Εγγραφές μέχρι 30 Νοεμβρίου στις Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:16:00 π.μ. |




















 Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προχωρά στη λειτουργία για πρώτη φορά των Δημόσιων Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης.

-Διασφαλίζει την ομαλή ροή της εκπαιδευτικής διαδικασίας ,
-Ενισχύει την επαγγελματική δυναμική των καταρτιζομένων,
-Θέτει σε νέες βάσεις τη σύνδεση της επαγγελματικής κατάρτισης λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς εργασίας.
-Κεντρικός στόχος η παροχή υψηλού επιπέδου Δημόσιας Δωρεάν Κατάρτισης
-Βασική επιδίωξη η άμεση απορρόφηση των αποφοίτων μας.

Συνολικά θα λειτουργήσουν πιλοτικά 21 από τις 96 ΣΕΚ στοχευμένα στην Ελληνική Επικράτεια με κριτήρια την κατά το μέγιστο δυνατή γεωγραφική διασπορά και τη δυνατότητα απορρόφησης του δυναμικού μετά το πέρας της κατάρτισης και της μαθητείας.

Οι τίτλοι των ΣΕΚ είναι διαβαθμισμένοι όπως περιγράφεται στο άρθρο 19 του Ν. 4186/2013 κατά το Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων που κατοχυρώνει τόσο τα μαθησιακά αποτελέσματα όσο και τα επαγγελματικά δικαιώματα.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να φοιτήσουν στις Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης όπως προσέλθουν για εγγραφή στα ΔΙΕΚ που αντιστοιχούν με τις ΣΕΚ και να καταθέσουν συμπληρωμένη τη συνημμένη αίτηση εγγραφής, με Φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου τους και Φωτοαντίγραφο του Τίτλου Σπουδών εγγραφής τους (Απολυτήριο Γυμνασίου), 

Από 20 μέχρι 30 Νοεμβρίου 2014 και κατά τις ώρες 13.00 μέχρι 18.00
Για το ΣΕΚ ΕΠΙ∆ΑΥΡΟΥ κατάθεση αιτήσεων στο ΙΕΚ ΑΡΓΟΥΣ 2ο χλμ. Άργους-Ναυπλίου (Δαλαμανάρα) - Δήμος: Άργους - Τ.Κ.: 212 00
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ