ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας για την 41η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:57:00 μ.μ. |




















 Με αφορμή την επέτειο των 41 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Χειβιδόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η φετινή επέτειος του Πολυτεχνείου με τους συμβολισμούς που εμπεριέχει αποτελεί για όλους τους ενεργούς πολίτες και ακόμα περισσότερο για όλους εμάς που εμπλεκόμαστε στα κοινά μια ημέρα περισυλλογής, αυτοκριτικής και ευθύνης.

Η οικονομία μας καλείται να αντιπαλέψει το τέρας της ανεργίας. Η εργασία αποτελεί αυτονόητο δικαίωμα για έναν νέο άνθρωπο και οι πολιτικές των κυβερνήσεων οφείλουν να είναι προσανατολισμένες προς την κατεύθυνση αυτή.

Η δημοκρατία μας απειλείται. Πολιτικό φασιστικό μόρφωμα έκανε την εμφάνισή του υποσχόμενο κάθαρση ενώ το ίδιο αποτελεί μια εγκληματική οργάνωση.

Η παιδεία μας κλυδωνίζεται. Διοικήσεις πανεπιστημίων και φοιτητικοί σύλλογοι αδυνατούν να οριοθετήσουν τους ρόλους τους και να καθορίσουν μια κοινή πορεία για το μέλλον της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Η χώρα δυστυχώς εγκαταλείπεται. Ενεργές δυνάμεις τρέπονται σε φυγή αναζητώντας σε μια χώρα του εξωτερικού το όνειρο και τις υποσχέσεις που η Ελλάδα μας αδυνατεί να εκπληρώσει.

Η ανθρωπιά μας χάθηκε. Ξενοφοβία και ρατσισμός τείνουν να χαρακτηρίσουν έναν λαό που έχει βιώσει την μετανάστευση στο πετσί του.

Προφανώς οι πρωτεργάτες της εξέγερσης του Πολυτεχνείου δεν φαντάζονταν, ούτε ονειρεύονταν πως η Μεταπολίτευση θα αποκτούσε τέτοια χαρακτηριστικά. Αναμφισβήτητα το πολιτικό σύστημα φέρει τεράστιες ευθύνες.

Αυτό που προέχει όμως σήμερα είναι η συλλογική δράση και η συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων του λεγόμενου δημοκρατικού τόξου σε βασικά ζητήματα οικονομίας, εξωτερικής πολιτικής και εσωτερικής δημοκρατίας προκειμένου να αποφύγουμε ακραίους διχασμούς, λαϊκισμούς και τεχνητές εντάσεις εντός του εκλογικού σώματος, που κάθε άλλο παρά συμβάλλουν στην ανάταση της χώρας και το μέλλον των επόμενων γενεών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ