ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 8ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:23:00 μ.μ. |




















 Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται φέτος με μεγάλη επιτυχία το Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών στο Ναύπλιο, από τις σχολές Choy Lee Fut Kung-fu με την υποστήριξη του ΔΟΠΠΑΤ . Οι αθλητές  αγωνίστηκαν σε κατηγορίες Tao Lu, Point Fighting, Qingda, τεχνικές αυτοάμυνας και προστέθηκαν επίσης και κατηγορίες light Contact και kick Light.
Το Σάββατο 1 Νοεμβρίου διεξήχθησαν τα αγωνίσματα του Ταολού, Τσινγντά και Τεχν. Αυτοάμυνας και την Κυριακή 2 Νοεμβρίου διεξήχθησαν τα αγωνίσματα του point Fighting , Light Conatct, και Kick Light.
Τους αγώνες της τελευταίας ημέρας παρακολούθησε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γ.Ανδριανός, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννησου Β.Σιδέρης, ενώ η προσέλευση του κόσμου ηταν πολύ μεγάλη. Ο Master chefoy Θ.Λαμπάδας τίμησε τους επισήμους με αναμνηστικό των αγώνων.
 Εντυπωσιακός ηταν ο χορός του Λιονταριού που εκτέλεσαν μαθητές της σχολής Choy Lee Fut Kung-fu.Το πρωτάθλημα διεξήχθη υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού ΚουνγκΦού και του Δημοτικού οργανισμού πολιτισμού και αθλητισμού του Δήμου Ναυπλιέων.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ