ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΜΕ Αργολίδας: Ούτε λεπτό χαμένο για την επιτυχία της απεργίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:06:00 μ.μ. |
Να νεκρώσουν τα πάντα! 
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η πανελλαδική - πανεργατική απεργία την Πέμπτη 27 Νοέμβρη μπορεί και πρέπει να δώσει απάντηση στα ήδη ανοιχτά, αλλά και στα νέα μέτωπα που δημιουργεί η επίθεση κυβέρνησης και ΕΕ σε βάρος εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων με παράλληλο χτύπημα στη συνδικαλιστική δράση και την οργάνωση των εργαζομένων.
Πρέπει να δώσει απάντηση στους τοπικούς εργατοπατέρες που τάχα μου, ενδιαφέρονται για το μέλλον της εργατικής τάξης, αλλά δεν επισκέφθηκαν ούτε ένα χώρο δουλειάς για να δουν και από κοντά τι αντιμετωπίζουν οι εργάτες στο νομό. Ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα για τα χαμένα εργασιακά δικαιώματα αλλά ήταν πρώτοι που έβαλαν πλάτη για να περάσουν μια σειρά αντεργατικά νομοσχέδια.

Εκ περιτροπής εργασία, ανασφάλιστη δουλειά και τσαλαπατημένες συμβάσεις και δικαιώματα. Αυτά παλέψατε όλο αυτό τον καιρό κύριοι πλειοψηφούντες και των δύο εργατικών κέντρων του νομού, δηλαδή ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ.

Και έτσι για την ιστορία, είδαμε και τι συνέβη στο νεοσύστατο Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδας, την περασμένη Τετάρτη. ΠΑΣΚΕ, συνδικαλιστές της παράταξης Ριζοσπαστική Ενότητα Μεταλλεργατών (στηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ), τσιράκια του Μάνεση, (του εργοδότη της Ελληνικής Χαλυβουργίας) στο ίδιο ψηφοδέλτιο.

Στο ψηφοδέλτιο της αριστερής και φιλεργατικής Ριζοσπαστικής Ενότητα Μεταλλεργατών , είναι δυνατόν να φιγουράρουν δίπλα - δίπλα τα πρωτοπαλίκαρα του Μάνεση και αυτοί που έκαναν πλάτη σε εφοπλιστές και εργολάβους της Ζώνης;;;

Οι μάσκες των εργοδοτικών έπεσαν, παρά την προσπάθεια να τα «μαζέψουν» άρον άρον μετά την κατακραυγή των ίδιων των εργαζομένων.

Συνάδελφοι, πρέπει να βγάζουμε συμπεράσματα από τέτοια περιστατικά. Να μην τους εμπιστευόμαστε. Αναγκαίο για την οργάνωση της εργατικής τάξης είναι πλέον να ξεμπερδεύουμε με τον κυβερνητικό εργοδοτικό συνδικαλισμό. Τέρμα πια στην κοροϊδία. Αλλαγή των συσχετισμών σε κάθε συνδικαλιστική βαθμίδα.

Η Γραμματεία Αργολίδας του ΠΑΜΕ, οι ταξικές δυνάμεις όργωσαν όλο το προηγούμενο διάστημα τους χώρους δουλειάς και με εξορμήσεις και περιοδείες κάλεσαν τους εργαζόμενους πιο αποφασιστικά, με ακόμα μεγαλύτερη μαζικότητα να συνεχίσουν την πάλη. Να σηκώσουν πιο ψηλά τη σημαία των αγώνων, της αντίστασης, των διεκδικήσεων.

Δυναμώνουμε μαζικοποιούμε τα εργατικά συνδικάτα.
Οργανώνουμε την πάλη μας.
Ισχυροποιούμε το ταξικό κίνημα.
Κανένας εργαζόμενος ανυπεράσπιστος. 

Συμμετέχουμε μαζικά στην απεργία της 27ης Νοέμβρη 
στην Πλ. Αγίου Πέτρου στο Άργος, την Πέμπτη στις 10:30 το πρωί. 
Δυνατός εργάτης είναι ο οργανωμένος εργάτης!

Γραμματεία Αργολίδας του ΠΑΜΕ
Τηλ. Επικοινωνίας: 6978937683, e-mail: pameargolidas@yahoo.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ