ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

«Λουκέτο» στο χόκεϊ έβαλε ο Ανδριανός

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:36:00 π.μ. |



















  Σε ανάκληση της αναγνώρισης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χόκεϊ προχώρησε η Γενική Γραματεία Αθλητισμού, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού.

Ο λόγος που οδήγησε τον κ. Ανδριανό στην απόφαση αυτή είναι ότι δεν συμπληρώνονταν ο απαιτούμενος αριθμός σωματείων. (Σημειώνεται ότι για τη σύσταση μίας ομοσπονδίας απαιτούνται 20 σωματεία, εκ των οποίων πρέπει να παραμείνουν ενεργά τα 15 για να έχει λόγο ύπαρξης).

Παράλληλα, υπήρξαν καταγγελίες από την Αργολίδα (σχεδόν 10 ομάδες φαίνονται τουλάχιστον στα χαρτιά να δραστηριοποιούνται στον νομό) σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων, καθώς και του τρόπου που γινόταν η ειδική αθλητική αναγνώριση και είχε να κάνει με τη μοριοδότηση αθλητών – μαθητών. Για το τελευταίο πραγματοποιείται έρευνα από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος σχολίασε αυτή τη εξέλιξη: «Πλέον έχουμε μία ολομέλεια μικρότερη κατά τέσσερα μέλη. Σίγουρα μας λυπεί όταν φεύγουν ολυμπιακά αθλήματα, αλλά από την άλλη και ο Υφυπουργός αθλητισμού κάνει τη δουλειά του και όσα προβλέπει ο νόμος. Ως Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε για την ανάπτυξη αυτών των αθλημάτων. Βέβαια πρέπει να τονίσουμε ότι κάθε ομοσπονδία έχει δικαίωμα να προσφεύγει στη δικαιοσύνη αν θεωρεί ότι αδικείται, όμως σίγουρα θα πρέπει να φροντίζει τα του οίκου της, δηλαδή να πληρούνται οι προϋποθέσεις για την ομαλή λειτουργία της».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ