ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας: Είναι ειρωνεία να ανακηρυχτεί επίτιμος δημότης Ναυπλίου ο άνθρωπος που συνέχισε την πολιτική υποδούλωσης του λαού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:09:00 μ.μ. |

















 Με απόφαση του Δ.Σ. Ναυπλίου και μετά από πρόταση του κ. Κωστούρου, ανακηρύσσεται ο κ. Σαμαράς επίτιμος δημότης Ναυπλίου. Με τον όρο επίτιμος δημότης χαρακτηρίζεται ο άνθρωπος, ο οποίος διακρίνεται για τη συμβολή του στα γράμματα, στις τέχνες και στην κοινωνική προσφορά. Ένας άνθρωπος που με τις πράξεις του ωφελεί την πόλη σε όλους τους τομείς.

Πώς λοιπόν ο πρωθυπουργός συνέβαλε στην πόλη του Ναυπλίου; Με τους εκατοντάδες ανέργους; Με το νοσοκομείο να υπολειτουργεί και να βρίσκεται στα πρόθυρα διάλυσης; Με το νέο Λύκειο που έβγαλε τους μαθητές στο δρόμο; Με το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας σε ιδιώτες μέσω του ΤΑΙΠΕΔ;

Ο κ. Κωστούρος, και όσοι μαζί μ’ αυτόν ψήφισαν υπέρ αυτής της ανακήρυξης μένουν έκθετοι στα μάτια της κοινωνίας της πόλης του Ναυπλίου τόσο πολιτικά όσο και ηθικά. Προφανώς θεωρούν ότι ζουν σε μια άλλη πόλη ,σε μια άλλη χώρα. Σε κάθε άλλη περίπτωση προτού πάρουν την συγκεκριμένη απόφαση θα είχαν σκεφτεί τουλάχιστον τους συμπολίτες μας που περιμένουν στην ουρά για ένα συσσίτιο ή τους παίρνει η τράπεζα το σπίτι. Έτσι ίσως θα ένιωθαν, έστω και την ελάχιστη αιδώ και έχοντας την ευθύνη του θεσμικού τους ρόλου δεν θα προέβαιναν σε μία ενέργεια τόσο ντροπιαστική, προκλητική και συνάμα τραγελαφική.

Ως νεολαία ΣΥΡΙΖΑ έχουμε απλώς να επισημάνουμε ότι είναι ειρωνεία πως την ίδια μέρα που εορτάζεται η απελευθέρωση της πόλης του Ναυπλίου, να ανακηρυχτεί επίτιμος δημότης της πόλης ένας άνθρωπος ο οποίος συνέχισε την πολιτική υποδούλωσης του λαού στα μνημόνια και στην τρόικα.

Κλείνοντας, περιμένουμε με αγωνία τις επόμενες κινήσεις του κ. Σαμαρά για την «πρόοδο» του Ναυπλίου μετά από τη μεγάλη τιμή που του αποδίδει αυτή η πόλη.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ