ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Οριστικά εκλογές 25 Ιανουαρίου - 168 ψήφοι για τον Σταύρο Δήμα 132 «παρών»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:43:00 μ.μ. |




















 Σε εκλογές στις 25 Ιανουαρίου οδηγείται η χώρα, αφού ούτε η τρίτη ψηφοφορία στη Βουλή δεν ανέδειξε Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο Σταύρος Δήμας συγκέντρωσε 168 ψήφους, ενώ 132 βουλευτές δήλωσαν «παρών».

Οι ανεξάρτητοι Λυκούδης, Ψαριανός, Μελάς, Οικονόμου, Νταβρής, Ιατρίδη, Αηδόνης, Γιοβανόπουλος, Κατερίνα Μάρκου ψήφισαν Σταύρο Δήμα, όπως και οι πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής Στάθης Μπούκουρας και Χρ. Αλεξόπουλος.

Στο «παρών» επέμειναν ο Βύρων Πολύδωρας, ο Πέτρος Τατσόπουλος, η Νίκη Φούντα, ο Μίμης Ανδρουλάκης, ο Βασίλης Καπερνάρος, ο Νίκος Τσούκαλης

Ο Κάρολος Παπούλιας θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του μέχρι την αντικατάστασή του, ενώ η κυβέρνηση οφείλει να κηρύξει δια του Προέδρου της Δημοκρατίας και εντός δέκα ημερών, τη λήξη των εργασιών της Βουλής προκειμένου να διενεργηθούν εκλογές και να εκλεγεί Πρόεδρος από τη νέα τη σύνθεση του Κοινοβουλίου.

Υπενθυμίζεται πως στις δύο προηγούμενες ονομαστικές ψηφοφορίες στην Ολομέλεια της Βουλής, ο Σταύρος Δήμας έλαβε 160 και 168 θετικές ψήφους αντίστοιχα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ