ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Έχασε στην Καλαμάτα ο Παναργειακός 2 - 1 (Δήλωσεις Καβακά)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:12:00 π.μ. |
















Έχασε στην Καλαμάτα και την πρώτη θέση στη βαθμολογία ο Παναργειακός,αλλά το πρωτάθλημα τελειώνει τον Μάϊο...Ο Παναργειακός αιφνιδιάστηκε στο ξεκίνημα του αγώνα, δέχθηκε δυο γκολ μέχρι το 18', συνήλθε σταδιακά, κυριάρχησε, προσπάθησε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν του βγήκε.

Στο 4' έγινε το 1-0, όταν ο Καλαντζής εκτέλεσε φάουλ η μπάλα πέρασε από πολλά πόδια και έφτασε στον Δημητριάδη που από κοντά σκόραρε.

Στο 16' κεφαλιά του Δημητριάδη, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 18' απο μακρινή μπαλιά του Καλαντζή, ο Δημητριάδης πρόλαβε τον Κατσιαούνη και πέτυχε το 2-0.
Στο 47' μεγάλη ευκαιρία για τον Παναργειακό, οταν ο Ετόφ έβγαλε στον Μπιτζή που βρέθηκε τετατετ αλλά πλάσαρε άουτ.

Στο 55' δυνατό σουτ του Λιόση, ο Πάππος δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 65' έγινε το 2-1. Απο συνδυασμό Κοιλιάρα, Μπιτζή, ο Ογιος με σουτ μείωσε σε 2-1.

Στο 94' σε φάση διαρκείας και πλασέ του Ετόφ από κοντά, ο Πάππος έσωσε.
Δεύτερη κίτρινη και αποβολή ο Ηλιόπουλος στο 91'.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ Πάππος, Νιφορόπουλος (77' Κουντάνης), Τριάντος, Χριστοφιλέας, Ρούσσης, Μαρτίνος, Ηλιόπουλος, Λουμπαρδέας, Σκάρος, Δημητριάδης (60' Γεωργακόπουλος), Καλαντζής (87' Σκαρλάτος).
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ Κατσιαούνης, Λιόσης, Καλαγκάνης (70' Τριμπόνιας), Ρότα, Μαυρομάτης, Λίτσιος, Αγγελόπουλος (32' Μπιτζής), Παπαιωάννου (60' Ογιος), Ετόφ, Κοιλιάρας, Πούτσης.
Δήλωση Καβακά

Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Παναργειακού Τίμος Καββακάς χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα. «Γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα που έχει και αυτή στόχο

το πρωτάθλημα. Ήρθαμε μόνο για νίκη για να αυξήσουμε την διαφορά. Βρεθήκαμε όμως γρήγορα πίσω στο σκορ από δύο εύκολα λάθη και ο αντίπαλος απέκτησε και ψυχολογικό πλεονέκτημα.
Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και είμαστε κυρίαρχοι μετά τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου. Μια ομάδα έπαιζε ποδόσφαιρο και μια έκανε άμυνα. Το αποτέλεσμα μας αδικεί αλλά το ποδόσφαιρο δεν απονέμει πάντα δικαιοσύνη. Το θετικό είναι ότι είμαστε στο σωστό δρόμο».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ