ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Τ. Πεβερέτος: Ευχαριστώ όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλιξαν στο νέο ΔΣ της ΠΑΣΕΓΕΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:35:00 μ.μ. | | |





















Το νέο ΔΣ της ΠΑΣΕΓΕΣ που εκλέχθηκε στις 21/12/2014 ανανεωμένο κατά 45 % και με πρωτοφανή συμμετοχή των αντιπροσώπων 228 Συνεταιριστικών Οργανώσεων που είναι μέλη της ΠΑΣΕΓΕΣ (από τους 306 αντιπροσώπους ψήφισαν 284) καλείται να σηκώσει μεγάλο βάρος, διορθώνοντας λάθη και αδυναμίες του απερχόμενου ΔΣ:

- Για την ανασυγκρότηση του Συνεταιριστικού κινήματος της χώρας με την αλλαγή του «Συνεταιριστικοκτόνου» νόμου 4015/2011.

- Για την αλλαγή του Φορολογικού Νόμου που εξαθλιώνει οικονομικά τους ήδη επιβαρυμένους πολλαπλά Αγρότες – Κτηνοτρόφους αλλά και τους Συνεταιρισμούς.

- Για την εφαρμογή αλλά και την αλλαγή, όπου απαιτείται, της ΚΑΠ προς όφελος των Συνεταιριστικών Οργανώσεων και των Αγροτών- Κτηνοτρόφων.

- Για την εκπαίδευση – επιμόρφωση των Αγροτών – Κτηνοτρόφων σε συνεργασία με τα Πανεπιστήμια της χώρας.

- Με πρωτοβουλίες για την αγωνιστική υπεράσπιση των συμφερόντων των Συνεταιρισμών και των Αγροτών – Κτηνοτρόφων – Αλιέων της χώρας.

- Για ένα νέο συνεταιριστικό κίνημα που θα εμπνέει και θα συσπειρώνει τους Αγρότες, τους Συνεταιρισμούς, που θα στηρίζει τις Συνεταιριστικές επιχειρήσεις – την καινοτομία τους σε όλα τα επίπεδα, που θα προάγει τον κοινωνικό ρόλο των οργανώσεων, στηρίζοντας αδύναμα στρώματα της κοινωνίας και τους καταναλωτές γενικότερα.

Θέλω να ευχαριστήσω όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλιξαν στο νέο ΔΣ της ΠΑΣΕΓΕΣ και θα κάνω ότι μπορώ για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη τους.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ