ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Πολικές θερμοκρασίες από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:11:00 μ.μ. | | |

















 Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να πλήξει τη χώρα από την Τρίτη με χιόνια και πολικές θερμοκρασίες κυρίως στη βόρεια Ελλάδα.

Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι ένα σύστημα από την βορειοδυτική Ευρώπη θα φτάσει στη χώρα μας μαζί με πολύ ψυχρές αέριες μάζες από την Ουκρανία και τη Ρουμανία δημιουργώντας σε ορισμένες περιπτώσεις ακραίες καιρικές συνθήκες.

Την Τρίτη η μέγιστη θερμοκρασία κυρίως στα βόρεια δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους 8 βαθμούς Κελσίου, ενώ θα ξεκινήσουν χιονοπτώσεις στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς οι άνεμοι θα είναι βόρειοι, τοπικά θυελλώδεις κυρίως στο βόρειο Αιγαίο προκαλώντας περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας. Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα φτάσει και τους -6 βαθμούς, ενώ στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τα νησιά του Αιγαίου δεν θα ξεπεράσει τους 11 βαθμούς Κελσίου.

Την πρώτη μέρα του νέου χρόνου αναμένεται ολικός παγετός στη βορειοδυτική Ελλάδα με τη θερμοκρασία σε περιοχές όπως η Φλώρινα, η Κοζάνη και η Καστοριά να μην ξεπερνά τους -2 βαθμούς.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ