ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Ανδριανός: Οι θυσίες των Ελλήνων όλα αυτά τα χρόνια δεν θα πάνε χαμένες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:48:00 μ.μ. | | |




















 «Κόντρα στο πνεύμα του Συντάγματος που επιτάσσει συναίνεση για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, κόντρα στην πλειοψηφία των Βουλευτών, κόντρα στην αρχή της δεδηλωμένης, κόντρα στη μεγάλη πλειονότητα των πολιτών που απαιτούσαν να εκλεγεί Πρόεδρος από αυτή τη Βουλή, 132 βουλευτές επέλεξαν να βάλουν την χώρα και την κοινωνία ξανά σε περιπέτεια.

Πλέον, ο λόγος ανήκει στους Έλληνες πολίτες. Και πιστεύω ότι οι Έλληνες, θα στείλουν ρητή εντολή σταθερότητας και υπευθυνότητας – εντολή στήριξης της πορείας της χώρας για έξοδο από την κρίση και ταυτόχρονα εντολή οριστικής καταδίκης των εκφραστών του λαϊκισμού, του μηδενισμού και των ανεύθυνων πειραματισμών.

Είναι βέβαιο πως οι σκληρές, βαρύτατες θυσίες των Ελλήνων όλα αυτά τα χρόνια, δεν θα πάνε χαμένες. Ιδιαίτερα μάλιστα σήμερα που, μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια, η ανάπτυξη έχει ξανά θετικό πρόσημο, η ανεργία παρουσίασε μικρή μείωση, τα ισοζύγια είναι θετικά, και τα δημοσιονομικά δεδομένα ισοσκελισμένα.

Ασφάλεια, σταθερότητα, προοπτική. Αυτό είναι το ζητούμενο για την Ελλάδα σήμερα. Αυτή θα είναι και η εντολή των Ελλήνων στις 25 Ιανουαρίου».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ