ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Χριστούγεννα με ήλιο και Πρωτοχρονιά με πολύ κρύο και χιόνια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:59:00 μ.μ. | |

















 Ανοιξιάτικα θα είναι τα φετινά Χριστούγεννα, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου, Τάσου Αρνιακού. Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει σε όλη τη χώρα, με τη θερμοκρασία την ημέρα των Χριστουγέννων να κυμαίνεται από 16 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Ωστόσο, από την Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου το θερμόμετρο αναμένεται να εμφανίσει μεγάλη πτώση.

Οι συννεφιές θα κάνουν την εμφάνισή τους, κυρίως στα βόρεια, ενώ από το μεσημέρι στις υπόλοιπες περιοχές θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Χιόνια θα εμφανιστούν στα ορεινά της Βόρειας Ελλάδας.

Το σκηνικό του Σαββάτου (27/12/2014) περιλαμβάνει νεφώσεις, βροχές και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά, από την Θεσσαλία και πάνω. Καταιγίδες αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές της χώρας, ιδιαίτερα στο Ανατολικό Αιγαίο και τη Θράκη, όπου θα σημειωθούν ισχυρά φαινόμενα. Σταδιακή εξασθένηση των συγκεκριμένων φαινομένων θα παρατηρηθεί από το βράδυ του Σαββάτου. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση σε όλη τη χώρα και δεν θα ξεπερνά τους 14 βαθμούς.

Την Κυριακή (28/12/2014) η θερμοκρασία θα πέσει κι άλλο και τα πρώτα χιόνια αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους.

Τη Δευτέρα (29/12/2014), οι νεφώσεις θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βουνά, ενώ καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές.

Την Πρωτοχρονιά, ο καιρός θα παρουσιάσει σημαντική επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες.

Τα πρώτα χιόνια θα πέσουν στα βουνά της κεντρικής και νότιας χώρας, ενώ οι θερμοκρασίες θα είναι ιδιαιτέρως χαμηλές.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ