ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Έρχονται τα χιόνια (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:51:00 μ.μ. |




















 Τσουχτερό κρύο, σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές κυρίως της ανατολικής χώρας προβλέπει από τις πρωινές ώρες της Τρίτης έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού της ΕΜΥ.

Συγκεκριμένα την Τρίτη, αναμένονται πυκνές χιονοπτώσεις στη Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τη Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Στερεά (της Αττικής συμπεριλαμβανομένης), τις Σποράδες, την Εύβοια και την Πελοπόννησο (κυρίως ανατολική και νότια).

Οι άνεμοι θα είναι θυελλώδεις και θα πνέουν με 7-9 μποφόρ στο Αιγαίο με τάση περαιτέρω ενίσχυσης από τις βραδινές ώρες και με παράλληλη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας από τα βόρεια. Καταιγίδες τοπικά ισχυρές θα σημειωθούν στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Την Τετάρτη τα φαινόμενα θα συνεχιστούν κατά περιόδους ενώ από την Πέμπτη και από τα βόρεια σταδιακά θα ασθενήσουν. Θα διατηρηθούν όμως οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και θα σημειωθεί παγετός, ο οποίος κατά τόπους στα βόρεια θα είναι ολικός.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ