ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Απόδραση στο Ναύπλιο προτείνουν τα Geo Routes

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:46:00 μ.μ. | | |
 Ναύπλιο Globally Yours και στις γιορτές !!!! Κατά τη διάρκεια της περιήγησης σας, στην όπως πάντα εκπληκτικά γραφική πόλη του Ναυπλίου, τα φετινά Χριστούγεννα θα συναντήσετε μια διαφορετική αισθητική στην διακόσμηση της πόλης.
Οι άνθρωποι της ομάδας του Οργανισμού Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων (ΔΟΠΠΑΤ) είχαν την έμπνευση να στηριχθούν στη συμμετοχή των πολιτών, οι οποίοι κλήθηκαν να παρουσιάσουν εναλλακτικές και ευφάνταστες δημιουργίες -κατά βάσει από ανακυκλώσιμα υλικά- προκειμένου να πετύχουν ένα διαφορετικό εναλλακτικό διάκοσμο, ο οποίος θα έλκει ευχάριστα τον επισκέπτη, κατά την παραμονή του στο Ναύπλιο.
Το αποτέλεσμα της επιθυμίας του ΔΟΠΠΑΤ να ενεργοποιήσει τους πολίτες ήταν ουσιαστικό. Πληθώρα ανθρώπων συνεργάστηκαν και συνέθεσαν τις καλλιτεχνικές τους οπτικές στα εικαστικά, στη διακόσμηση, στην εικονογράφηση και στη γραφιστική.
Τα ευφάνταστα χειροποίητα στολίδια, προήλθαν από υφάσματα που παραχώρησαν τα καταστήματα ένδυσης της πόλης και από μεταποίηση ή ανακατασκευή παλαιών υλικών.

Συμπληρωματικά, ο φωτισμός, τα χρώματα και τα γεωμετρικά σχήματα στους κύριους δρόμους, στις πλατείες και στο πάρκο του Αι-Βασίλη, δημιουργούν στο Ναυπλίο ένα εορταστικό σκηνικό που δεν πρέπει να χάσετε.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ