ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

1 -1 ο Πανναυπλιακός με τον Πανασιναϊκό υπο συνεχόμενη βροχή

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:09:00 π.μ. | | |























Αρκετά καλό παιχνίδι σε πολύ βαρύ και δύσκολο αγωνιστικό χώρο, έγινε στο Στάδιο του Ναυπλίου.
Η πρώτη φάση του μάτς ανήκει στην ομάδα της Ασίνης, στο 6' ο Μπάρδης δίνει στον Κ. Μπέλμπα αυτός στον Καραβιά αριστερά και μέσα στη μεγάλη περιοχή, το αριστερό σούτ όμως του τελευταίου δεν έχει τη δύναμη που ήθελε και μπλοκάρει ο Παπασαράντος.


Στο 12' ο ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ έχει κερδίσει φάουλ αρκετά έξω απο την περιοχή, το εκτελεί ο Κάπλατζης, η μπάλα παίρνει μια περιεργη τροχιά και κατευθύνεται προς τα δίχτυα, αλλά ο Πιτσάς αποκρούει δύσκολα η μπάλα βρίσκει και το οριζόντιο δοκάρι και καταλήγει κόρνερ. Απο αυτό το κόρνερ προήλθε και το 1-0. Στο 15' ο Καπλατζης στο κόρνερ, κεφαλιά του Αυγουστόπουλου η μπάλα χτυπάει στο κεφάλι του Διαμαντή αλλάζει πορεία και καταλήγει στα δίχτυα του Πιτσά.
Η αντίδραση του ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΥ ήρθε στο 25' και ήταν επίσης απο στημένη φάση. Κερδισμένο φάουλ απο τον Κ. Μπέλμπα, εκτέλεση απο τον Μπάρδη, η μπάλα αφού βρίσκει και στο τείχος, καταλήγει στην αριστερή γωνία του Παπασαράντου και το 1-1 είναι γεγονός. Απο αυτή τη στιγμή και έως το τέλος του Α ημιχρόνου όποιες προσπάθειες και εάν εγιναν και απο τις δύο ομάδες, κυρίως απο στημένα, παρέμειναν ημιτελείς...

Στο Β' ημίχ. περίπου στο 55' σέντρα του Μπάρδη στο πίσω δοκάρι, ο Διαμαντής δεν πιάνει όπως θα ήθελε τη κεφαλιά..
Στο 65', νέο φάουλ απο την δεξιά πλευρα της περιοχής, εκτελεστής και πάλι ο Κάπλατζης, συρτό δυνατό αριστερό και ο Πιτσάς κάνει την απόκρουση του αγώνα..
Στο 72' ο Μπάρδης επιχειρεί να ''κρεμάσει'' τον Παπασαράντο έξω από την περιοχή αλλά ο τελευταίος μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Στο 76' νέο φάουλ από τον Μπάρδη, ο Παπαδημητρίου στρώνει στον Καραβιά, αριστερό σουτ από τον τελευταίο, μόλις άουτ η μπάλα.

Στο 80' ατομική προσπάθεια του Κ. Μπέλμπα ο Δωρής στη προσπάθεια του να τον σταματήσει, γλιστράει και πέφτοντας ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ τη μπάλα με το χέρι και την ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΕΙ και δεύτερη φορά(!!!) βγάζοντας την εκτός περιοχής !!!! Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΙ. Δυστυχώς για την ομάδα μας, δεν δόθηκε ποτέ... Και εάν ο πολύ καλός χθές Καπετανιος δικαιολογείται ίσως, απο την θέση που βρίσκεται, ο βοηθός του Χ. Βλάχος είναι εντελώς αδικαιολόγητος, αφού η φάση εξελίσσεται μπροστά του και σε απόσταση 3-4 μέτρων.....

Στο 85' μακρινή μπαλιά του Τσακνάκη στον Π. Παπασαράντο, κούρσα του τελευταίου αλλά το πλασέ που επιχείρησε κατέληξε μακριά από το τέρμα.

Στο 87' άλλη μακρινή μεταβίβαση του Καπλατζη στον Κιρβαλίτζε, ο Γιάνσεν ανακόπτει τη πορεία της μπάλας με το χέρι, δεχεται τη δεύτερη κίτρινη και αποβάλλεται (σωστά), από τον διαιτητή. Στην εκτέλεση του φάουλ ο Κιρβαλίτζε διώχνει με κεφαλιά ο Σταυρόπουλος, η μπάλα στρώνεται στον Κάπλατζη. δυνατό δεξί του τελευταίου, καταπληκτικό τάκλιν του Σταυροπουλου πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα!
Δεδομένων των πολύ δύσκολων καιρικών συνθηκών, (ασταμάτητη βροχή σε όλη τη διαρκεια του μάτς), το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό και από τις δύο ομάδες που δικαιολόγησαν την υψηλή θέση τους στη βαθμολογία. 

Πολύ καλή απόδοση από τον ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟ είχαν οι, Π. Παπασαράντος, Κιρβαλίτζε, Κάπλατζης και Αυγουστόπουλος.

Για την του Πνασιναικού δεν θα ξεχωρίσω κάποιους σε αυτό το μάτς...ήταν όλοι πάρα πολύ καλοί, και για μια ακόμα φορά μας έκαναν περήφανους με τη μαχητικότητα και την απόδοση τους..

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ