ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων σήμερα 12 Ιανουαρίου 2015

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:00:00 π.μ. | | |




















 Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ναυπλιέων θα πραγματοποιηθεί σήμερα 12 Ιανουαρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας με τα εξής θέματα :


-ΘΕΜΑ 1ο Περί εγκρίσεως παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών για το έργο:«Διαμόρφωση χώρων για την εγκατάσταση νέων οργάνων και εξοπλισμού παιδικών χαρών ».

-ΘΕΜΑ 2ο Περί εφαρμογής του προγράμματος δακοκτονίας στις Δημοτικές και τοπικές κοινότητες του Δήμου μας για το έτος 2015.

-ΘΕΜΑ 3ο Περί γνωμοδοτήσεως για την έναρξη διαδικασίας κύρωσης δικτύου κοινοχρήστων χώρων τμήματος οικισμού Καλλιθέας της Δημοτικής ενότητας Ασίνης.

-ΘΕΜΑ 4ο Περί εγκρίσεως προμήθειας καυσίμων και λιπαντικών για το έτος 2015.

-ΘΕΜΑ 5ο Περί γνωμοδοτήσεως σχετικά με την τροποποίηση ρυμοτομικού σχεδίου Τολού μετά την έκδοση δικαστικής απόφασης για άρση της απαλλοτρίωσης στο Ο.Τ.26Α.

-ΘΕΜΑ 6ο Περί εγκρίσεως της με αριθμό 113/2014 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ «Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού Τουρισμού και Περιβάλλοντος Ναυπλίου»σχετικά με την έγκριση κανονισμού λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων του εν λόγω νομικού προσώπου

-ΘΕΜΑ 7ο Περί υποβολής αιτήματος παραχώρησης μέρους δημοσίου κτήματος Α.Β.Κ.478 Ναυπλίου(περιοχής Αγίου Βλάσση Αρίας) στο Δήμο μας

-ΘΕΜΑ 8ο Περί ανακλήσεως της αριθμό 331/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου,έγκρισης της με αριθμ. 48/2014 τροποποιημένης μελέτης και του νέου προϋπολογισμού για την εκτέλεση του έργου «Επισκευή πρώην κοινοτικού καταστήματος στο Ανυφί»

-ΘΕΜΑ 9ο .Περί συναινέσεως εισόδου εξόδου σε υφιστάμενο συνεργείο επισκευής οχημάτων επί της κυρίας Δημοτικής οδού που συνδέει την εθνική οδό Άργους-Ναυπλίου-Λυγουριού –Παλαιάς Επιδαύρου επί του αριθμού 70 με το Δ.Δ. Λάλουκα.

-ΘΕΜΑ 10ο Περί συγκροτήσεως τοπικού συμβουλίου πολιτικής προστασίας Δήμου Ναυπλιέων



























































































ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ