ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

19 χρόνια Πολιτιστική Αργολική Πρόταση
























  19 χρόνια παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της Αργολίδας έκλεισε η Πολιτιστική Αργολική Πρόταση και το γιόρτασε στο στέκι της, στο "Θεατράκι της οδού Ατρέως" στα Γεφύρια του Άργους, κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.
19 χρόνια καλλιτεχνικής δημιουργίας με τη θεατρική της ομάδα και τη χορωδία της μεταφέροντας την "Αργολική Πρόταση" για τον πολιτισμό σε πολλά μέρη της χώρας και δίνοντας τη δυνατότητα στους πολίτες της Αργολίδας να γνωρίσουν μεγάλους, παλιούς και νέους, δημιουργούς του θεάτρου και της μουσικής. 

Για τα 19 χρόνια δημιουργικής παρουσίας μίλησε η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Πίνκα Νάντη-Ταρατόρη παρουσιάζοντας δεκάδες περιοδείες, δράσεις, σεμινάρια και παρουσιάσεις και συναυλίες του Συλλόγου. 
Για τα 19 χρόνια δημιουργικής παρουσίας ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Νικόλας Ταρατόρης ανέβασε το μονόπρακτο του Χαν Κοκτώ "Πάει, την έχασα" με την εξαιρετική Έλενα Οικονόμου και τραγούδησε η χορωδία του Συλλόγου με τη διεύθυνση του μαέστρου Γιάννη Νόνη. Το φλουρί βραβεύτηκε για την τυχερή της βραδιάς με ένα έργο της εικαστικού, ζωγράφου και γλύπτριας, Αργυρώς Καρύμπακα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ