ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Στις εκδηλώσεις της 193ης επετείου της Α΄ Εθνοσυνέλευσης στην Επίδαυρο ο Πέτρος Μούγιος





















 Στις εορταστικές εκδηλώσεις της 193ης επετείου της Α΄Εθνικής Συνέλευσης των Ελλήνων και της Ανεξαρτησίας της Ελλάδος στην Νέα Επίδαυρο παρευρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες Πέτρος Μούγιος.

Ο κ Μούγιος παρακολούθησε την επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Αργολίδας και την επιμνημόσυνη δέηση στο χώρο της αναθηματικής στήλης.
 Στον χώρο της αναθηματικής στήλης έγινε κατάθεση στεφάνων από τον εκπρόσωπο της Βουλής των Ελλήνων, τους κ.κ. Υπουργούς, τους κ.κ. Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, Βουλευτές Νομού Αργολίδας, Δήμαρχο Επιδαύρου, εκπρόσωπο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών, εκπρόσωπο των Ενόπλων Δυνάμεων, εκπρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας, εκπρόσωπο του Λιμενικού Σώματος, εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Νέας Επιδαύρου.
Ο κ. Μούγιος είχε συνάντηση με παλιούς του συναδέλφους από την Ελληνική αστυνομία καθώς είναι υποστράτηγος της αστυνομίας ε.α και με απλούς πολίτες.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ