ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον 2ο Μαραθώνιο Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:32:00 μ.μ. |
 Τη δυνατότητα να τρέξουν στην πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας θα έχουν οι δρομείς που θα λάβουν μέρος στο 2o Μαραθώνιο του Ναυπλίου στις 15 Μαρτίου 2015. Παράλληλα με τον Μαραθώνιο θα διεξαχθούν αγώνες Ημιμαραθωνίου, αλλά και 5χλμ όπου η συμμετοχή αναμένεται να είναι μαζική. Επίσης θα υπάρχει και μικρότερος αγώνας "κοινωνικής προσφοράς" 2,5χλμ. για αρχάριους δρομείς κάθε ηλικίας.
Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Ναυπλίου ανακοίνωσε την επίσημη έναρξη των εγγραφών έως και τις 7/3 μέσα από τον δικτυακό τόπο της διοργάνωσης www.nafpliomarathon.gr, ενώ αποφάσισε και μια σειρά παροχών προς τους μετέχοντες όπως: T-Shirts υψηλής ποιότητας, μετάλλιο, Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση, αριθμό συμμετοχής με το όνομα τυπωμένο του συμμετέχοντα, υποστήριξη των συμμετεχόντων οργανωτικά (κέντρο εγγραφών, υλικά, ποτά, υπηρεσίες κλπ), υγειονομική κάλυψη.

Την ημέρα του αγώνα θα υπάρχουν μουσικές εκδηλώσεις, δώρα και εκδηλώσεις χορηγών, αλλά και δωρεάν ξενάγηση για τα συνοδευτικά πρόσωπα στο Ιστορικό Ναύπλιο, ειδική τιμή για επίσκεψη στο κάστρο του Ναυπλίου «Παλαμήδι» και ειδικές τιμές και οργανωμένες επισκέψεις στους Αρχαιολογικούς χώρους των Μυκηνών και της Επιδαύρου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ