ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Τ’ αφεντικά τρελάθηκαν στο Άργος! - Στον Παναργειακό και οι Βέργος, Μπριλάκης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:30:00 μ.μ. | | | |











Τινάζουν για τα καλά πια την μπάνκα στον αέρα τ’ "αφεντικά" στο Άργος καθώς ο Νίκος Ρονιώτης στέλνει το ένα τσεκ μετά το άλλο από την Αυστραλία προκειμένου να σιγουρέψουν οι «Λύκοι», όσο το δυνατόν περισσότερο, την άνοδό τους φέτος στην Β’ Εθνική.

Έτσι λοιπόν χθεσινές μας πληροφορίες από την συμπρωτεύουσα της Αργολίδας αναφέρουν ότι οι διοικούντες των «πρασίνων» έχουν ήδη μιλήσει και με τον Νίκο Βέργο, τον νεαρό επιθετικό – πουλέν του Μίτσελ - του Ολυμπιακού (ΦΩΤΟ), αλλά και με ένα παλιό γνώριμο της Καλαμάτας, τον Χάρη Μπριλάκη που μένει ελεύθερος από την Καλλιθέα.

Τ’ αφεντικά λοιπόν τρελάθηκαν στο Άργος, με την ομάδα του Τίμου Καβακά να ολοκληρώνει σήμερα το πρωί στο ΔΑΚ Άργους χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της για τον αγώνα της Κυριακής στην έδρα της με τον ουραγό και καταδικασμένο πια σε υποβιβασμό, Μανδραϊκό.

sportstonoto.gr

Ο Παναργειακός παίζει εσύ κερδίζεις

Ανακοίνωση από την Διαχείριση των εισιτηρίων του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ Α.Π.Ο για τον αγώνα ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ-ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ με ώρα έναρξης 3.00 μ.μ.18-01-2015. Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως έξης,κανονικό 10 ευρώ ,η προπώληση 7 ευρώ για τους Μαθητές του Δημοτικού Δωρεάν για τους συνοδούς τους 5 ευρώ ,για τους Μαθητές Λυκείου Γυμνασιου και για Γυναίκες 5 ευρώ.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ