ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Δήμος Άργους Μυκηνών: Ήρθαν τα καλά νέα για την Επέκταση του Σχεδίου της Πόλης του Άργους (Νότιο Τμήμα)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:13:00 μ.μ. | | |




















  Στις 14 Ιανουαρίου 2015, στο Φ.Ε.Κ 2/ΑΑΠ δημοσιεύτηκε και ολοκληρώθηκε η επέκταση του σχεδίου πόλης Άργους, προς το νότιο τμήμα. Με την ολοκλήρωση της επέκτασης και την αντίστοιχη δημοσίευση στο Φ.Ε.Κ, έκλεισε ο κύκλος μιας τεράστιας προσπάθειας από μέρους της δημοτικής αρχής, η οποία ήταν προεκλογική δέσμευση προς όλους τους συνδημότες μας και αφορά το μέλλον όλου του Δήμου. Αποτελεί πλέον ένα ισχυρό αναπτυξιακό εργαλείο, το οποίο θα καθορίσει την πορεία της πόλης του Άργους.

Η παρούσα δημοτική αρχή, ολοκλήρωσε κάτι, το οποίο καμία δημοτική αρχή ΔΕΝ είχε καταφέρει για πάνω από τριάντα χρόνια. Να υπογραμμίσουμε, ότι ξεπεράστηκαν σημαντικά εμπόδια όπως, εγκρίσεις αρχαιολογίας, εγκρίσεις ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α (Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων),Σ.Τ.Ε, υπογραφές συναρμόδιων υπουργών, γενικών γραμματέων καθώς και η υπογραφή του Προέδρου της Δημοκρατίας. 

Τώρα πια όλη η πόλη, θιγόμενοι και μη, κέντρο και προάστια ,οικοπεδούχοι και μη, θα ωφεληθούν της οικονομικής και χωροταξικής ανάπτυξης που θα προσφέρει η ολοκλήρωση αυτού του χρόνιου αιτήματος του Δήμου Άργους-Μυκηνών. Τέλος η παρούσα δημοτική αρχή και προσωπικά ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών κ.Δημήτρης Καμπόσος, ευχαριστούν όλους όσους βοήθησαν στην ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειας.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ