ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Συνεχίζει καθημερινά τις επαφές του με τους πολίτες ο Κώστας Δημούλης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:55:00 μ.μ. | | |
 Συνεχίζοντας το όμορφο ταξίδι που έχει ξεκινήσει, ο Κώστας Δημούλης πραγματοποιεί καθημερινά απρόοπτες – μη προγραμματισμένες επισκέψεις σε χωριά του νομού Αργολίδος.Θέλοντας έτσι να συναντά τους κατοίκους στην καθημερινότητα τους και όχι σε καθορισμένες ημερολογιακές συναντήσεις.

Κάθεται μαζί τους, συνομιλούν, μαθαίνει από αυτούς τα προβλήματα της περιοχής τους και αυτοί με τη σειρά τους ακούν με προσοχή, τις ιδέες του υποψηφίου για το νομό μας, κυρίως στον τομέα του πολιτισμού και του τουρισμού που έχουν ως στόχο την ανάδειξη του τόπου μας και της πολιτιστικής κληρονομιάς που φέρει. Στα πλαίσια αυτά πραγματοποίησε :

Την Τρίτη το πρωί επίσκεψηστο Κ.Α.Π.Η. Ναυπλίου, και αναγνωρίστηκε αμέσως από τους ηλικιωμένους, οι οποίοι μάλιστα τον προσφωνούσαν με το μικρό του όνομα γνωρίζοντας τον από τα παιδικά του χρόνια. Τις πρώτες απογευματινές ώρες περιόδευσε στην Άρια Ναυπλίου και στο Αρκαδικό.

Ενώ την Τετάρτη επισκέφτηκε για μια ακόμη φορά τη Λαϊκή αγορά Ναυπλίου, για να συνομιλήσει κυρίως με τους παραγωγούς που πρόσφατα επλήγησαν για μια ακόμη φορά από τα καιρικά φαινόμενα. Εν συνεχεία επισκέφτηκε την ΠρόνοιαΝαυπλίου, όπου χαιρετήθηκε και συνομίλησε με παλιούς γνωστούς και αγαπημένους φίλους . Τις απογευματινές ώρες περιόδευσε στην Νέα Κίο, σε γνωστά μαγαζιά του χωριού.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ