ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Με επιτυχία έληξε και η δεύτερη ημέρα της Συνάντησης Νέων στην Μητρόπολη Αργολίδος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:55:00 μ.μ. | | |
 Την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015 ολοκληρώθηκε η δεύτερη ημέρα του Β΄ διημέρου που ήταν αφιερωμένο στους μαθητές, φοιτητές και νέους της Μητροπόλεώς Αργολίδος.


Οι μαθητές ,φοιτητές, οι νέοι είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεκτάριο πάνω σε θέματα που άπτονται των ενδιαφερόντων τους, αλλά και να του εκφράσουν τις σκέψεις τους και τα προβλήματα τους. Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στο Συνεδριακό Κέντρο του "Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου" Ζόγκα Ελληνικού, στην ορεινή Αργολίδα σε ένα μαγευτικό τοπίο με χιόνια στα γύρω βουνά. 


Το πρόγραμμα ξεκίνησε με Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Μητροπολίτου Νεκταρίου και κατόπιν έγινε η συζήτηση στο συνεδριακό κέντρο. Παρών στις εκδηλώσεις ήταν κι ο θεοφιλέστατος Επίσκοπος Επιδαύρου Καλλίνικος και αρκετοί Ιερείς. 

Αξιοσημείωτη ήταν κι η προσφορά εθελοντών και εθελοντριών για την ομαλή έκβαση της όλης συνάντησης των νέων με τον Μητροπολίτη. Κατά την δεύτερη ημέρα ο Μητροπολίτης ευλόγησε και έκοψε την Βασιλόπιτα και ευχήθηκε στα νέα παιδιά και τους νέους γονείς ότι καλύτερο για το 2015 και γεμάτο Χριστό.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ